Χειροπέδες φόρεσαν σε δύο πρώην παίκτες ριάλιτι, στο Βραχάτι Κορινθίας

2977

Χειροπέδες φόρεσαν δύο πρώην παίκτες ριάλιτι, στο Βραχάτι Κορινθίας τα ξημερώματα της Παρασκευής 12 Αυγούστου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας από μουσική σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραλία που ανήκει σε πρώην παίκτη ριάλιτι και φιλοξενούσε στο κατάστημά του, πρώην παίκτη ριάλιτι, τραγουδιστή ο οποίος έκανε live.

Στο σημείο έφτασαν Αστυνομικοί του ΑΤ Βέλου – Βόχας και προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου ιδιοκτήτη, κατοίκου Ζευγολατιού διότι όπως διαπίστωσαν η στάθμη του ήχου ξεπερνούσε τα επιτρεπτά όρια, όπως επίσης δεν υπήρχε άδεια μουσικής ζωντανής ορχήστρας.

Την ώρα που ο 27χρονος βρισκόταν μέσα στο περιπολικό, έτρεξε προς αυτό ο 33χρονος τραγουδιστής και ζήτησε από τους Αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο. Αυτό φυσικά δεν έγινε και τότε άνοιξε την πόρτα του περιπολικού και αποπειράθηκε να τον ελευθερώσει ο ίδιος. Δεν τα κατάφερε όμως, αφού οι Αστυνομικοί επενέβησαν και τότε ο τραγουδιστής, άρχισε να κλωτσά το περιπολικό και να χτυπά το πίσω μέρος του, με το μικρόφωνο που κρατούσε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει φθορές σπάζοντας το παρμπρίζ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Μετά από λίγη ώρα, πήγε μόνος του στο ΑΤ Βέλου – Βόχας και συνελήφθη.

Οι δύο δράστες, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

πηγή-dmnews.gr