Χρήστος Κορδώσης “Κέρδισε η παράταξη και οι γνήσιοι εκφραστές της”…!!!

94

Στην αρχή της δεύτερης θητείας μου στην Προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας, θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της παράταξης που με εμπιστεύθηκαν ξανά και μου ανέθεσαν αυτή τη μεγάλη ευθύνη.

Θέλω να συγχαρώ όλα τα στελέχη που δοκιμάστηκαν στην εκλογική μάχη, όπως και εκείνα που τελικά εξελέγησαν. Προσωπική και συλλογική μας δέσμευση είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες της κοινωνίας και στις προοπτικές της πατρίδας μας. Διορθώνοντας τα λάθη μας, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά μας.

Επιπλέον, απευθύνω τις ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη που εθελοντικά συνέδραμαν ώστε να διεξαχθούν με αρτιότητα οι εσωκομματικές εκλογές. Αισθάνομαι ευγνώμων σε όλους τους συνοδοιπόρους πολλών ετών, αλλά και στους νέους φίλους, που αγωνίστηκαν σκληρά για την επανεκλογή μου.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου, το οφείλω στην οικογένειά μου για την υπομονή και την αντοχή τους, μα πολύ περισσότερο γιατί με κράτησαν όρθιο σε αυτή τη μάχη ύστερα από το ατύχημά μου, που μου υπενθύμισε τα σπουδαία, τα σημαντικά της ζωής.

Σε αυτή την εκλογική μάχη, δεν υπήρξαν νικητές και χαμένοι μεταξύ εκείνων που διεκδικήσαμε την εκλογή μας σε οποιαδήποτε θέση. Κέρδισε η παράταξη και οι γνήσιοι εκφραστές της. Ενωμένοι συνεχίζουμε.

Με τιμή
Χρήστος Κορδώσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ