Χρίστος Δήμας : Έτοιμο το στάδιο στο Λουτράκι, να υποδεχτεί τους αθλητές και τους συλλόγους της περιοχής

513
Χρίστος Δήμας : Έτοιμο το στάδιο στο Λουτράκι και δύο νέα γήπεδα τένις στα Ίσθμια
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας επισκέφθηκε το Θωδειο Στάδιο στο Λουτράκι μαζί με τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και τους Αντιδημάρχους Σάκη Παπαθανασίου, Σπύρο Ράτη, Τάσο Σακελλαρίου και Σωτήρη Πέρρα.
Η εγκατάσταση συνθετικού υβριδικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς ολοκληρώθηκε και το αμέσως επόμενο διάστημα το γήπεδο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές και τους συλλόγους της περιοχής.
Παράλληλα, όσον αφορά τον στίβο, ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της επιφάνειας του ταρτάν.
Σε συνδυασμό μάλιστα με την κατασκευή των 2 νέων γηπέδων τέννις στα Ίσθμια, αναβαθμίζεται ολόκληρη η περιοχή και διαθέτει πλέον τις κατάλληλες και σύγχρονες αθλητικές υποδομές για τη νεολαία, τους κατοίκους, τους επισκέπτες και φυσικά για τους συλλόγους και αθλητές της περιοχής.
Ο Χρίστος Δήμας ανέφερε: “Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων που ενέταξε το έργο στο πρόγραμμα Φιλόδημος ||, με συνολικό προϋπολογισμό 849.161,25€ για την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.”
Ο Γιώργος Γκιώνης ανέφερε: “Με ταχύτητα και μεθοδικότητα καταθέσαμε έναν πλήρη φάκελο για την διεκδίκηση και τελικά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την δημιουργία αθλητικών υποδομών που συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, δίνουν διέξοδο στη νεολαία και στηρίζουν τα αθλητικά τοπικά σωματεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υφυπουργό Χρίστος Δήμας ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας, συνέβαλε στην σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Εσωτερικών και απέδειξε έμπρακτα και ουσιαστικά το ενδιαφέρον του για την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία.”