Χρόνια πολλά από την Γκούρα και το Μεσινό στον Φενεό Κορινθίας-φωτο

265
Χρόνια πολλά από την Γκούρα και το Μεσινό στον Φενεό Κορινθίας. Από τα ορεινά μας και τους ανθρώπους τους, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε.
Παρουσία στις παρελάσεις, κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των πεσόντων για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη και συζήτηση με τον κόσμο, τους φορείς, τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες, τους/τις εκπαιδευτικούς, τους αστυνομικούς, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, τη νεολαία της περιοχής, για τη ζωή και τις ανάγκες τους.
Οι παρεμβάσεις μας απέναντι στην υποβάθμιση της περιοχής, το κλείσιμο των τραπεζών, την διάλυση των ΕΛΤΑ, την υποστελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού και του Κέντρου Υγείας, αλλά και υπέρ της βελτίωσης των υποδομών και της στήριξης αγροτών και κτηνοτρόφων στο κόστος και τα μέσα παραγωγής, θα συνεχιστούν εντός κι εκτός Βουλής
Χρόνια πολλά και πάλι, τιμούμε τους αγωνιστές και αγωνίστριες του ’21 που που έδωσαν τα πάντα για το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας αλλά και για την κοινωνική δικαιοσύνη και τη δημοκρατία.
Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες και εορτάζουσες σήμερα!
Τέλος, χρόνια πολλά και ειρηνικά! Να γίνει άμεση κατάπαυση του πυρός με αποχώρηση των ρωσικών στράτευματων και να παλεύουμε κάθε μέρα για την ειρήνη και την συνύπαρξη των λαών.