Χ.Βλαχοπάνος – Πρόεδρος Διαιτητών Κορινθίας ¨Γέμισε ο Νομός μας τσάμπα μάγκες¨

584

Μετά και το τελευταίο περιστατικό που έλαβε χώρα εναντίον συναδέλφου μας πριν τον αγώνα ΑΟΛ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ο Σ.Δ.Π. Κορινθίας καταλήγει στο ανωτέρω συμπέρασμα καταδικάζοντας φυσικά αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Επίσης καταδικάζει την ΑΝΑΝΔΡΗ επίθεση σε βάρος διαιτητή μας που δέχτηκε από παίκτη της  ομάδας του Αγ. Βασιλείου για την μας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Τα περιστατικά συσσωρεύονται ανησυχητικά.

Κύριοι παράγοντες ξεκαθαρίστε μέσα σας τι είδους ποδόσφαιρο θέλετε, δε θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ανάλυση αυτή τη στιγμή παρότι έχουμε άποψη την οποία θα εκφράσουμε εκεί που πρέπει. Γνωρίζουμε ότι η διοργανώτρια καταβάλει προσπάθειες οι οποίες δεν αρκούν.

Για το λόγω αυτό καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του ποδοσφαίρου, για μία ακόμα φορά, να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, παράγοντες – διαιτητές – προπονητές και να συμφωνήσουμε με οποιοδήποτε κόστος,   να αποβάλλουμε αποβράσματα που λερώνουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα δε λύνεται μόνο με τις προσπάθειες της εκάτοστε  διοργανώτριας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να λυθεί μόνο από τους διαιτητές.

Πηγή-korinthosnews.com