Χ.Γκιλίτσης- Οι πολίτες μας κρίνουν με αυστηρά κριτήρια και δεν υπάρχει περίοδος χάριτος

1821
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ
Με την συγκρότηση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε η πορεία του κόμματος στην κοινωνία. Μία κοινωνία που θέλει να μας δώσει μία ακόμα ευκαιρία αλλά απαιτεί από όλους μας, συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω από όλα σεβασμό στις ανάγκες και τα προβλήματα της.
Κανένας μας στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει το δικαίωμα, να απογοητεύσει με την συμπεριφορά του τον δημοκρατικό κόσμο.
Όλοι κρινόμαστε πολύ αυστηρά από τους πολίτες και πρέπει να διαφυλάξουμε την ενότητα μας που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την εμπιστοσύνη της κοινωνίας στο ΠΑΣΟΚ.
Τα λάθη και οι συμπεριφορές του παρελθόντος, που οδήγησαν στα πέτρινα χρόνια δεν γίνονται από κανένα πλέον ανεκτές.
Όπως δεν θα πρέπει να γίνονται δεκτές προσωπικές στρατηγικές και ομαδοποιήσεις, που έχει πληρώσει πολύ ακριβά η παράταξη.
Η συντροφικότητα και η συλλογικότητα χωρίς αποκλεισμούς και τακτικισμούς, είναι ο μοναδικός δρόμος για να πάμε μπροστά και να βοηθήσουμε τον τόπο μας.
Κανένας μας δεν έχει κληρονομικά δικαιώματα, κανένας δεν είναι ψηλότερα από τους άλλους και κανείς δεν δικαιούται να προσαρμόσει το ΠΑΣΟΚ στις προσωπικές επιδιώξεις του.
Οι πολίτες, κρίνουν τους πάντες με αυστηρά κριτήρια και δεν υπάρχει περίοδος χάριτος.
Αντίπαλος δεν είναι ο σύντροφος και η συντρόφισσα μας αλλά η νέο-δεξιά που οδηγεί τον τόπο σε αδιέξοδους δρόμους και τους πολίτες σε οικονομική καταστροφή. Η δεξιά που έκανε τα επιδόματα εθνική πολιτική, γιατί απέτυχε στην ανάπτυξη.
Εύχομαι ολόψυχα και πιστεύω ότι η νέα νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας, ενωμένη και με συντροφικότητα θα εργαστεί για την μεγαλύτερη δυνατή απήχηση μας στον νομό και θα διασφαλίσει τις δημοκρατικές διαδικασίες.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΛΙΤΣΗΣ