Χ.Ντιγκιρλάκης ” Επέλεξα το Σταυρέλη γιατί θεωρώ ότι ο Χασικίδης δε μπορεί να είναι καλός δήμαρχος”…!!!

85
oznor

Τόσα χρόνια δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση που να μη στήριξα απόφαση της ομάδας μας. Έχω διατελέσει σε θέσεις ευθύνης και λειτούργησα ως συνδετικός ιστός και αντικραδασμικό μηχανισμός διαχρονικά με το οποίο κόστος είχε για εμένα. Το εγώ πρέπει να μπαίνει κάτω από το εμείς. Αναλάμβανα τη θέση του Αντιδημάρχου γιατί ήταν μονόδρομος να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια για να υπάρχει το έργο που κάναμε αλλά και τη μετάβαση στον Καλλικρατικό δήμο.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Ετσι αντιλαμβάνομαι τη θέση που μου ανατέθηκε από τους συμπολίτες. Θέλω να κοιτάω τον άλλον στα μάτια και ξεκαθαρίζω ότι δεν ταυτίζω την πολιτική εδώ μέσα με τις προσωπικές μας σχέσεις.

Η απόφαση για τη διαγραφή μας είναι αποφασισμένη παρότι ήταν πολύ φυσικό ένας συνάδελφος μας να έχει προσωπικές φιλοδοξίες.

Ας αφήσουμε τις υπεκφυγές και τις φοβίες και να πάμε στην ουσία που είναι το εξης:

Ο δήμαρχος θέλει να είναι ξανά υποψήφιος.

Φαντάζομαι ότι θα έχει ρωτήσει την ομάδα αλλά και θα έχει αφουγκραστει τον παλμό της κοινωνίας.

Είναι μέγιστο πολιτικό ολίσθημα κατ’εμε να θέλει να είναι ξανά υποψήφιος. Του είχα πει ότι ελπίζω αυτή τη νέα θητεία να την απολαύσεις, να ανανεωσεις τους πάντες στις θέσεις ευθύνης και να ξαναφτιάξεις τις σχέσεις σου με όλους αυτούς που συγκρούστηκες.

Επέλεξα Σταυρέλη γιατί θεωρώ ότι ο Χασικιδης δε μπορεί να είναι καλός δήμαρχος γιατί δεν παίρνει αποφάσεις και θέλει να τα έχει καλά με όλους.

Την ίδια ώρα ο Νίκος ο Σταυρέλης γνωρίζει όσο λίγοι την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχει φοβίες και ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Και το σημαντικότερο τεράστια η εμπειρία του και μονόδρομος η επιλογή.

Και κάτι ξεχωριστο. Θα είναι ο πρώτος δήμαρχος από το Συνοικισμό.

πηγή-ekorinthos.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ