Όλα παρεξήγηση που ευτυχώς λύθηκε… δείτε φωτό απο την σύλληψη Σφακιανάκη… τι βρήκε η αστυνομία

142

Κεντρικό θέμα σε όλα τα ειδησεογραφικά μέσα έγινε από χτες το βράδυ η είδηση της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη ύστερα από έλεγχο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, από την ομάδα ΔΙΑΣ στα καθιερωμένα μπλόκα των τελευταίων εβδομάδων για την τήρηση των μέτρων του covid-19.

Στην κατοχή του γνωστού αοιδού του λαϊκού τραγουδιού, όπως μετέφεραν οι αστυνομικές πηγές, βρέθηκαν ένα δύο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια και ένα όπλο ηλεκτρικής ακινητοποίησης taser.

Φυσικά αυτές ήταν οι πρώτες πληροφορίες, καθώς σήμερα επιτέλους βγήκε όλη η αλήθεια με νέα ρεπορτάζ που έδειξαν ότι οι αρχικές φήμες ήταν μία απλή παρεξήγηση και κάποιες πληροφορίες μεταφέρθηκαν λάθος.

Το Menshouse έκανε ρεπορτάζ και φέρνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από τις πραγματικές φωτογραφίες την ώρα του ελέγχου στο αυτοκίνητο του αγαπημένου τραγουδιστή.

Η αγάπη του τραγουδιστή για το κοκορέτσι δεν κρύβεται.

Καραντίνα έχουμε, οι περισσότεροι μάθαμε να φτιάχνουμε το δικό μας ψωμάκι, χειροποίητο να βγαίνει από τον φούρνο μας ζεστό.

Πηγή- menshouse.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ