1ος Ποδηλατικός Αγώνας “Loutraki Challenge”… στην Περαχώρα

75

Με τη συμμετοχή 255 αθλητών και αθλητριών από 37 συλλόγους και 20 αθλητές από το εξωτερικό συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 1ου Ποδηλατικού Αγώνα “Loutraki Challenge” που θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Λουτράκι, και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στην περιοχή της Περαχώρας.

Ο Αγώνας είναι σχεδιασμένος από τον Performance Manager της SEG Racing Academy και ειδικό στην περιοχή του Λουτρακίου, Βασίλη Αναστόπουλο.

Την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, δεν θα υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός της πόλεως του Λουτρακίου, σύμφωνα με το σχεδιασμό των διοργανωτών. Αφετηρία του αγώνα του Σαββάτου η πλατεία 25ης Μαρτίου και ώρα εκκίνησης των αθλητών 14.30.

Με προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών, τη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του αγώνα το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου θα λάβει αυξημένα μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με διακοπή της κυκλοφορίας στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας, από το ύψος της διασταύρωσης προς Φλάμπουρο και μέχρι την Περαχώρα, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαπτήριες οδούς, υπό την καθοδήγηση τροχονόμων. Αφετηρία των αθλητών θα είναι οι Καταρράκτες με ώρα εκκίνησης 10.00.

Παρακαλούνται οι συνδημότες μας και οι επισκέπτες της περιοχής μας να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και κατανόηση για ενδεχόμενη μικρή καθυστέρηση μέχρι να φθάσουν στον προορισμό τους, αφού τα οφέλη από τον αγώνα, είναι πολλαπλά και ουσιαστικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ