10η αγωνιστική… δοκιμασίες γιά Κόρινθο 2006, ΑΟ Ζευγολατιού και Πέλοπα Κίατου

62

Με τα παιγνίδια της 10ης αγωνιστικής ημέρας  συνεχίζεται ,το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου (15:00), το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Η αγωνιστική βρίσκει την αήττητη πρωτοπόρο Κόρινθο 2006 , να δίνει δύσκολο αγώνα στο Βέλο κόντρα στην τοπική Ελλάδα που δεν γνωρίζει νίκη εδώ και ένα ενάμισι  περίπου μήνα και θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα , ώστε να

απομακρυνθεί από την «επικίνδυνη  ζώνη.

Την ίδια στιγμή στο «Θώδειο» ο ΑΟ Λουτρακίου, αντιμετωπίζει τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ η ομάδα του ΑΟ Ζευγολατιού, δοκιμάζεται, εκτός έδρας , κόντρα στον ΠΑΣ Κλένια. όπως  και ο Πέλοπας Κιάτου, στο Χιλιομόδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στο ΔΑΚ Κορίνθου ανάμεσα στον Άγιο Γεώργιο και στον Τενεάτη Αθικίων. Και οι δύο ομάδες , προέρχονται , στο πρωτάθλημα, από εκτός έδρας επιτυχίες ο μεν Άγιος Γεώργιος νίκησε 3 – 2 τον Πανκαμαριακό, στο Ξυλόκαστρο, ο δε Τενεάτης απέσπασε (0 – 0) βαθμό μέσα στο Ζευγολατιό. Όμως  και οι δύο  ομάδες, την Τετάρτη , γνώρισαν τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο Κορινθίας, ο Άγιος Γεώργιος με  1 – 2 στο Γαλατάκι από τον Σαρωνικό, ενώ ο Τενεάτης με σκορ 2 – 5 , στο Λέχαιο από τον Ηρακλή Λεχαίου , που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας.

Ο Αστέρας Δερβενίου , με νέο τεχνικό  στο πάγκο του, τον Νίκο Κολιμάδη, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα μάχεται στους Αγίους Θεοδώρους , κόντρα στην ουραγό τοπική ομάδα.

Την ίδια στιγμή ο Παννεμεατικός, στη Νεμέα υποδέχεται τον Πανκαμαριακό, στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής αγωνίζεται με την Θύελλα Πετρίου.

 korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

10η Αγωνιστική
Ελλάς Βέλου Α.Σ. Κόρινθος 2006
ΑΟ Λουτράκι Σαρωνικός Γαλατακίου
ΠΑΣ Κλένια ΑΟ Zευγολατιού
Ατρόμητος Χιλιομοδίου Πέλοπας Κιάτου
Αγ. Γεώργιος Τενεάτης Αθικίων
Παννεμεατικός Πανκαμαριακός
Ηρακλής Ξυλοκάστρου Θύελλα Πετρίου
Αγ. Θεόδωροι Αστέρας Δερβενίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ