10 τρόποι να συνδυάσετε πουλόβερ με jeans χωρίς το look να φαίνεται βαρετό

157

Γνωρίζετε τι είναι καλύτερο όταν συνδυάζετε τζιν με πουλόβερ; Έχετε ήδη αυτά τα κομμάτια στη ντουλάπα σας, επομένως υπάρχουν μηδενικά έξοδα. Αλλά πώς θα κάνετε αυτόν τον κλασικό συνδυασμό – που είναι τόσο αναμενόμενος το φθινόπωρο – να μοιάζει διαφορετικός;

Συγκεντρώσαμε μερικά στιλιστικά tips -αξεσουάρ που μπορείτε να δοκιμάσετε ή χρώματα που μπορείτε να συνδυάσετε- για να αναδείξετε πλήρως το look σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας! Θα είναι σαν να φοράτε ένα σέξι μαύρο φόρεμα, αλλά όλη η προσοχή θα προέλθει από το γεγονός ότι μόλις συνδυάσατε σωστά δύο πολύ αγαπημένα κομμάτια.

1. Συνδυάστε τα αγαπημένα σας skinny jeans με πουλόβερ σε παστέλ αποχρώσεις και crossbody τσάντα.

2. Ένα oversized ζιβάγκο πουλόβερ σε συνδυασμό με ένα statement κολιέ θα αναδείξει ολόκληρο το look σας.

3. Τα πλεκτά πουλόβερ της γιαγιάς -όπως συνηθίζουμε να τα ονομάζουμε- ταιριάζουν υπέροχα με τα αγαπημένα σε όλες mom jeans.

4. Αυτό το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι αποτελεί από μόνο του statement κομμάτι και δεν πρόκειται να κάνει καθόλου βαρετό το look σας!

5. Ένα πουλόβερ σε neon απόχρωση σε συνδυασμό με μαύρο blazer είναι ιδανικό για το πρωί στο γραφείο.

6. Τα σκισμένα jeans όταν συνδυάζονται με γόβες δίνουν μια απόλυτα σέξι πινελιά στο look σας. Τολμήστε το!

7. Μια ζώνη και ένα oversized κασκόλ αρκούν για να αναδείξουν ένα φθινοπωρινό look με jeans.

8. Προσθέστε μια ροκ πινελιά στην εμφάνισή σας συνδυάζοντας δερμάτινο jacket με crossbody τσαντάκι και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου.

9. Αυτό το σύνολο δεν θα μπορούσε να είναι πιο κομψό! Συνδυάστε παντελόνι-καμπάνα με κοντομάνικο πουλόβερ σε έντονη απόχρωση και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

10. Ένα χνουδωτό πουλόβερ, μία statement τσάντα και ένα ζευγάρι cowboy μπότες μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ