100 kg ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «Η ΠΙΝΔΟΣ»

523

 Την προσφορά εκατό (100) κιλών κρέατος (κοτόπουλα), εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας «Η ΠΙΝΔΟΣ», δέχτηκαν οι υπεύθυνοι της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» σήμερα Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022, γιατις ανάγκες της εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων.

Ο π. Αρκάδιος,στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας «Η ΠΙΝΔΟΣ»κ. Ηρακλή Τσάνη,εξέφρασε τις πατρικές ευχές, ευλογίες και ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Κορίνθου κ. Διονυσίου, για την ενίσχυση και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της Ι. Μητροπόλεώς μας μέσω της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»στις ημέρες της εορτής των Χριστουγέννων.Επίσης, δήλωσε ότι η κίνηση αυτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Κορινθίας είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια που στηρίζει έμπρακτα και ενδυναμώνει το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεώςμας.

Ολοκληρώνοντας την συνομιλία ευχήθηκε στον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου να είναι πάντα άξιοι, η προσφορά τους αυτή να βρει και άλλους μιμητές και Καλά, Ευλογημένα και με υγείαΧριστούγεννα!