12 καλοκαιρινά cocktails να τα πιεις στο ποτήρι

95

Κλασικά και αγαπημένα. Εξωτικά και φρουτένια. O κόσμος των κόκτειλς είναι συναρπαστικός και μπορείς να τον απολαύσεις (και) στο σπίτι σου…

Κλασικά και αγαπημένα. Εξωτικά και φρουτένια. Με αλκοόλ ή χωρίς αλκοόλ. O κόσμος των κόκτειλς είναι συναρπαστικός, ανεξάντλητος και με μεγάλη ιστορία, γι’ αυτό άλλωστε προσελκύει ένα πολυσυλλεκτικό κοινό που επιλέγει κάτι «ψαγμένο» για να συνοδεύσει τις εξόδους του.

Ειδικά το καλοκαίρι τα κόκτειλς έχουν την τιμητική τους. Οι αυλές και οι πεζόδρομοι της πόλης με τα μπαράκια που ανανενώνουν τους καταλόγους τους με κοσμοπολίτικα, γευστικά, αρωματικά, ευρηματικά κόκτειλ «ασφυκτιούν» από κόσμο που αδημονεί να απολαύσει το ποτό του σε χώρους ξεχωριστής αισθητικής. Στα νησιά, οι νύχτες γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες όταν πρωτοποριακά κοκτέιλ δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια all night εμπειρία διασκέδασης. Ωστόσο, υπάρχει και η… σπιτική λύση. Σαφώς η τεχνική και η γνώση ενός mixologist είναι καθοριστική για τη δημιουργία ενός καλού κοκτέιλ, όμως αυτό δεν αναιρεί την δυνατότητα να φτιάξεις και μόνος στο σπίτι εμπνευσμένα ποτά για να υποδεχτείς (και να εντυπωσιάσεις) τους φίλους σου.

Συγκεντρώσαμε 12 ξεχωριστές και εύκολες συνταγές που θα λατρέψεις και σου τις παρουσιάζουμε:

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ