14 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΑΜΟ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

91

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης αυξάνονται διαρκώς τα ζευγάρια που αναζητούν οικονομικές λύσεις για την ημέρα του γάμου τους. Παρόλο που έχουμε αναφερθεί πολύ συχνά σε τέτοιους είδους λύσεις σε άρθρα μας, θέλουμε σε αυτό εδώ να συγκεντρώσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές, για να διαλέξετε και να εφαρμόσετε όσες σας ταιριάζουν.

 

 Ορίστε την ημερομηνία γάμου, βρείτε τον κουμπάρο, ενημερώστε την οικογένεια για το χαρμόσυνο γεγονός και φτιάξτε ένα οργανόγραμμα, για να μην το ρίξετε στα… υπογλώσσια στην πορεία. Αγοράστε ένα ντοσιέ για να έχετε όλη την απαραίτητη χαρτούρα για την εκκλησία, την δεξίωση και τους καλεσμένους συγκεντρωμένα σε ένα μέρος και να μην τα ψάχνετε από δω και από εκεί. Στον ορισμό της ημερομηνίας παίζει μεγάλο ρόλο και το πότε θα βρείτε διαθέσιμη εκκλησία. Για να έχετε διαθέσιμες επιλογές, καλό θα είναι να ξεκινήσετε το ψάξιμο τουλάχιστον οκτώ με δώδεκα μήνες πριν.

 

1) Που πάτε χωρίς badget γάμου;

Χωρίς να έχετε ορίσει το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για τον γάμο σας, δεν έχει νόημα να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα. Να θυμάστε ότι αν ο στόχος είναι ένα οικονομικό αποτέλεσμα, τότε πρέπει να προσαρμόσετε τις ιδέες στο αρχικό budget και όχι το budget στις ιδέες,

η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ