17 κόλπα για να βγαίνετε πάντα καλοί – καλές στις Φωτογραφίες

886

Λιώνεις στο facebook χαζεύοντας φωτογραφίες φίλων σου σε εξαιρετικά τοπία ή selfies στο μπάνιο και πάντα μουρμουράς «Κοίτα τι ωραίος/α που βγαίνει στις φώτο ο σιχαμένος/η» και άλλα γαλλικά… Εσύ πάλι κάθε φορά πρέπει να τραβήξεις 29,3 φωτογραφίες για να καταλήξεις σε κάποια που σου αρέσει και δεν φαίνεσαι __________ (χοντρή/κόκκινη/ξεμαλλιασμένη/περίεργη/αλλήθωρη/ξινή/δυσκοίλια, διάλεξε και συμπλήρωσε το κενό). Μην καταριέσαι τη φωτογένειά σου και την κακιά την ώρα που δεν πέτυχε ο φωτισμός, δεν έχουμε γεννηθεί όλοι φωτογράφοι για να ξέρουμε.

 

Τα social media και τα smartphones με τις εξελιγμένες κάμερες μας έχουν κάνει να νοιαζόμαστε για τη δημόσια εικόνα μας πιο πολύ από ποτέ. Πλέον μια φωτογραφία δεν είναι ποτέ απλά μια φωτογραφία. Η φωτογραφία που θα ανεβάσουμε στα social media έχει γίνει επιστήμη και άντρες και γυναίκες σπαταλάνε ώρες ολόκληρες μέχρι να αποφασίσουν ποια πόζα θα ανεβάσουν, με ποιο φίλτρο, με ποιο πρόγραμμα θα κάνουν επεξεργασία και φυσικά πώς θα καταφέρουν όλα αυτά να δείχνουν εντελώς φυσικά.

Με τα κατάλληλα προγράμματα και την εμπειρία που αποκτάτε χρησιμοποιώντας τα έχετε καταφέρει πλέον να ανεβάζετε αξιοπρεπείς φωτογραφίες και έχετε παρατηρήσει πως τα likes ανεβαίνουν. Τι γίνεται όμως με τις φωτογραφίες που σας βγάζουν άλλοι με τα κινητά ή τις φωτογραφικές μηχανές τους; Αυτές δεν μπορείτε να τις ελέγξετε. Μπορείτε όμως να ελέγξετε με απόλυτη ακρίβεια πώς θα βγείτε σε αυτές. Δείτε μερικά έξυπνα κολπάκια για να βγάζετε ωραίες φωτογραφίες και να μην ανησυχείτε ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) για το τι θα καταλήξει στο facebook, το twitter ή το instagram χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Και επειδή όλοι μας θέλουμε ωραίες  φωτογραφίες, εμείς βρήκαμε  μερικά έξυπνα κόλπα  για να έχετε καλύτερη φωτογένεια  και σας τα παρουσιάζουμε.

Η συνέχεια εδώ