1,8 εκατ. ευρώ για την προβολή της Πελοποννήσου…την «μοιρασιά» θα κάνει ο Π.Νίκας

110

Επειδή λόγω της πανδημίας η επικαιρότητα είναι μονοθεματική με τον κορωνοϊό να μονοπωλεί το 80% των ειδήσεων καλό είναι να… κοιτάμε γύρω μας γιατί συμβαίνουν κι άλλα πράγματα.

Έτσι, στα καθ ημάς για παράδειγμα, δεν θα μπορούσε να μας ξεφύγει, όσο κι αν κάποιοι το ήθελαν, το γεγονός πως 1,8 εκατ. ευρώ θα βρεθούν στα χέρια της περιφέρειας Πελοποννήσου, μετά από έγκριση της προεδρίας της Κυβέρνησης, προκειμένου να προβληθεί το έργο της. Για όσους δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται, ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, αποκτά την δυνατότητα να διαχειριστεί το άνωθεν ποσό προκειμένου να το μοιράσει κατά βούλησιν για να προβληθεί η δράση της περιφερειακής αρχής.

Με δεδομένο πως ζούμε σε μία χώρα που όλοι γνωριζόμαστε λίγο πολύ και με την Ιστορία να μην έχει θετικό αποτύπωμα (η αναφορά είναι γενική όχι ειδική)  θα παρακολουθήσουμε  την υπόθεση προκειμένου να σας μεταφέρουμε  τα κριτήρια με τα οποία θα γίνει αυτή η «μοιρασιά».

Με λίγα λόγια, όσοι λάβουν χρήματα για να προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες θα τα λάβουν αναλογικά με την δυναμική τους ή θα παίξουν ρόλο οι επαφές, οι καλές σχέσεις και άλλα πολλά;

Πηγή- Hlektra.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ