2/2 ο ΑΣΠ Κόρινθος – Bρίσκουν τον καλό τους εαυτό οι “ερυθρόλευκες”-φωτο

604

Με την ψυχολογία στα ύψη από το πρώτο διπλό της φετινής χρονιάς, στη Θεσσαλονίκη μεσοβδόμαδα κόντρα στους Μακεδόνες (1-3 σετ) – ο ΑΣΠ Κόρινθος υποδέχθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου τον Πορφύρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου για την 4η αγωνιστική της Pre League Γυναικών.

Παρά το γεγονός πως τα κορίτσια του Μανώλη Πρασανάκη έμειναν πίσω στο σκορ με 0-1 σετ, κατάφεραν να βρουν τις λύσεις – τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά – ανατρέποντας την κατάσταση και παίρνοντας τελικά μια πολύ σημαντικής αξίας νίκη με 3-1 σετ. Οι “ερυθρόλευκες” φαίνεται ότι σταδιακά βρίσκουν τα πατήματα και τον καλό τους εαυτό, μετά το μέτριο ξεκίνημα των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Α.Σ.Π. Κόρινθος – Α.Ο.Φ. Πορφύρας 3-1 (19-25, 25-19, 25-21, 25-20)

Διαιτητές: Κτενάς, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης):
 Βενέτη, Σπυροπούλου, Ρίτερ, Παπά, Ανγκούλο, Κυπαρίσση / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Ελευθερίου, Πατουχέα.

Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Μανώλης Αποστολογιωργάκης):
 Γεωργιάδου, Σαντέ, Θαλασσινού, Μπουένο, Ποντικάκη, Ιωαννίδου / Μπουτσελάκου (λ), Λιάρου (λ), Ατέσογλου, Γκολφινοπούλου, Παγωμένου, Τσένη.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Με το πέρασμα 4 αγωνιστικών η ομάδα μας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η δύσκολη έξοδος με αντίπαλο τον Απολλώνιο το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου απέναντι στον Πανιώνιο.

Ευχαριστούμε θερμά – για μια ακόμα φορά – τον κόσμο της ομάδας για τη δυναμική παρουσία του και την ώθηση προς το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας παλεύει κάθε παιχνίδι απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους που συμμετέχουν στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας. Το ματς με τον δυνατό Πορφύρα ήταν πολύ ανταγωνιστικό και συναρπαστικό, από αυτά που σε κάνουν να αγαπήσεις το βόλλευ ακόμα περισσότερο.