21η αγωνιστική στη Α΄ Κορινθίας… στα Αθίκια το ντέρμπι Τενεάτης-Ατρόμητος Χιλιομοδίου

96

Με ενδιαφέροντα παιγνίδια συνεχίζεται , αύριο Σάββατο (22/2) στις 15:00, στα πλαίσια της 21ης ημέρας , το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας.

Στα Αθίκια διεξάγεται το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον τοπικό Τενεάτη  και τον πρωτοπόρο και ήδη πρωταθλητή Ατρόμητο Χιλιομοδίου  ,ο οποίος στους δύο προηγουμένους  αγώνες μετρά την απώλεια των 4  πρώτω βαθμών στο πρωτάθλημα.  Την ίδια στιγμή στο «Θώδειον « ο ΑΟ Λουτρακίου υποδέχεται την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.

Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει  τον Αστέρα Δεβενίου, σε ενδιαφέροντα αγώνα, μιας και η ομάδα της Δτυτικής Κορινθίας,  εκοψε την περασμένη αγωνιστική βαθμούς από τον Ατρόμητο Χιλιομαδίου. Την ίδια ώρα, στο Κιάτο ο Πέλοπας μάχεται με την Κόρινθο, με στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει στην 3η θέση της βαθμολογίας.΄

Στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» ο Ισθμιακός αγωνίζεται με την Θύελλα Πετρίου, στο Ζευγολατιό ο τοπικός ΑΟΖ  μάχεται σε αγώνα ντέρμπι με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου,με στόχο την νίκη, Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός αναζητά την νίκη, νίκη παραμονής, απέναντι στην Ελλάδα Βέλου ενώ τέλος  στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

 

21η Αγωνιστική
Τενεάτης Αθικίων Ατρόμητος Χιλιομοδίου
ΑΟ Λουτράκι Θύελλα Κ. Διμηνιού
Παννεμεατικός Αστέρας Δερβενίου
Πέλοπας Κιάτου ΠΑΣ Κόρινθος
Ισθμιακός Θύελλα Πετρίου
ΑΟ Zευγολατιού Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Σαρωνικός Γαλατακίου ΣΦΛ Ολυμπιακός
Πανκαμαριακός Ελλάς Βέλου

πηγή-korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ