22χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε κολώνα της ΔΕΗ – Αυτοκτονία ή έγκλημα;

248

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος ενός 22χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος σε μια κολώνα της ΔΕΗ δίπλα στην Ιερά Μονή Γηροκομείου.

Το πτώμα του νεαρού εντοπίστηκε από περαστικούς που υπέστησαν σοκ και ειδοποίησαν την αστυνομία. Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν αυτοκτονία αφού βρέθηκε περασμένη στο λαιμό του μία αυτοσχέδια θηλιά όπως επίσης και το αυτοκίνητό του που έδειχνε ότι πήγε μόνος του, στο σημείο.

Για σοβαρές υποψίες που κινούν αμφιβολίες σχετικά με το αν ο θάνατος του 22χρονου είναι αυτοκτονία ή έγκλημα, κάνουν λόγο συγγενείς του μιλώντας στο thebest.gr δηλώνοντας ότι είναι έτοιμοι να διερευνήσουν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Ένας συγγενής του, ανάφερε ότι είδε τον νεαρό τυχαία αργά το βράδυ να ανεβαίνει το δρόμο μπροστά από το Καραμανδάνειο. Δεν σταμάτησε και συνέχισε το δρόμο του έχοντας και άλλο πρόσωπο στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια τον κάλεσε στο τηλέφωνο αλλά δεν του απαντούσε. Ενημέρωσε τον αδελφό του ανήσυχος επειδή δεν του απαντούσε και στη συνέχεια ο αδελφός του, άρχισε να τον καλεί επίμονα στο τηλέφωνο. Κατάφερε να συνομιλήσουν στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα και όλα φαίνονταν να είναι καλά.

Από τη 1.30 και μετά όμως έπαψε να σηκώνει το τηλέφωνο. «Άν αυτοκτόνησε και τον βρήκαν στις 6 το πρωί, τότε όλες αυτές τις ώρες, που ήταν; Από τις 1.30 έως τις 6; Και αν υποθέσουμε ότι κρεμάστηκε τότε, πώς δεν τον είδε κανείς μέχρι το πρωί κρεμασμένο σε αυτό το σημείο από το οποίο περνάει τόσος κόσμος με αυτοκίνητα;» αναρωτιούνται.

Στα περίεργα όπως λένε της υπόθεσης είναι και το γεγονός ότι ο 22χρονος, o οποίος δεν είχε εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας αν και ήταν συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας προσωπικών του προβλημάτων, είχε αγοράσει έξι μπύρες από συγκεκριμένο μαγαζί και τις είχε μέσα στο αμάξι του χωρίς όμως να τις έχει ανοίξει για να τις πιεί.

Όπως λένε στο thebest.gr συγγενικά του πρόσωπα, ο 22χρονος δεχόταν απειλές του στυλ «θα σε σκοτώσω» κατ΄επανάληψη και από συγκεκριμένο πρόσωπο, για αυτό το λόγο και θα πρέπει η υπόθεση να διερευνηθεί ενδελεχώς. «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Θα το ψάξουμε από παντού» λένε. Ο 22χρονος είχε δύο παιδιά με τη σύντροφό του, ηλικίας 9 μηνών και 2 ετών. Στο σπίτι του στην συνοικία του Αγίου Νεκταρίου στην Πάτρα όπου διέμενε, επικρατεί θρήνος. Στο σπίτι της οικογένειας έχουν καταφθάσει μουδιασμένοι συγγενείς και φίλοι. Σοκαρισμένα τα έξι αδέλφια του και οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν το δραματικό τέλος ενός παιδιού γεμάτου ζωή και νιάτα.

Πηγή: thebest.gr