24η αγωνιστική… μάχες παραμονής στην Α΄ Κορινθίας-πρόγραμμα

79

Άκρως ενδιαφέρουσα  είναι η σαββατιάτικη 24η  αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Μία αγωνιστική που περιλαμβάνει δυνατές μονομαχίες και με την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο.
Αιτία της αγωνίας  είναι ότι οι μισές ομάδες της κατηγορίας  δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, αλλά  κινδυνεύουν, από την νέα ποδοσφαιρική
χρονιά  να  βρεθούν  στη Β΄ Κορινθίας.

Ο λόγος που θα «πέσουν»  κατηγορία   είναι ότι εκεί θα «παρασυρθούν» από την πτώση των ομάδων της Κορινθίας που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ. Εθνικής κατηγορίας .

Εκτός από τις ήδη υποβιβασμένες , στη β κατηγορία ( από τη νέα περίοδο) ομάδες του Πανσολυγειακού  και της Δάφνης Εξαμιλίων , κινδυνεύουν να βρεθούν και άλλες τρεις ομάδες εκ των ΑΟ Σπαθοβουνίου , Ισθμιακού, Ελλάδος Βέλου, Αστέρα Δερβενίου, Ηρακλή Λεχαίου, Ολυμπιακού Άσσου και Τενεάτη Αθικίων.

Η αυριανή 24η αγωνιστική περιλαμβάνει ενδιαφέροντές αναμετρήσεις.  Οι δύο πρωταγωνίστριες για τον τίτλο ομάδες της Κορίνθου αγωνίζονται εντός έδρας. Η Κόρινθος 2006 , με τον Ισθμιακό και ο ΠΑΣ με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός , στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας αντιμετοπίζει τον Αστέρα Δερβενίου.Ο Παννεμεατικός στη Νεμέα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Άσσου, την στιγμή που η Θύελλα Πετρίου δοκιμάζεται στο Λέχαιο κόντρα στον τοπικό Ηρακλή.

Στο Σπαθοβούνι η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο, ενώ  στα Εξαμίλια η Δάφνη μάχεται με τον Τενεάτη  Αθικιών . Τέλος στο Σοφικό ο ουραγός Πανσολυγειακός  αφανίζεται με  την Ελλάδα  Βέλου. Έναρξη αγώνων στις 15:00….

24η Αγωνιστική
Πανσολυγειακός – Ελλάς Βέλου 
Πανκαμαριακός – Αστέρας Δερβενίου 
Ηρακλής Λεχαίου – Θύελλα Πετρίου 
Δάφνη Εξαμιλίων – Τενεάτης Αθικίων 
ΑΟ Σπαθοβουνίου – Αγ. Γεώργιος 
Α.Σ. Κόρινθος 2006 – Ισθμιακός 
Παννεμεατικός – Ολυμπιακός Άσσου 
ΠΑΣ Κόρινθος – Ηρακλής Ξυλοκάστρου

korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ