Καθαρά Δευτέρα χωρίς τους θεϊκούς της μεζέδες δεν νοείται. Ο αετός μπορεί και να μείνει προσγειωμένος ένεκα καιρικών συνθηκών ή τράφικ στον εναέριο χώρο, αλλά οι γεύσεις θ’ απογειωθούν και η ποικιλία των εδεσμάτων θ’ απλώσει στο τραπεζομάντηλο ίσαμε την περηφάνεια της νοικοκυράς. Και μια και οι οδηγίες της νηστείας, αποκλείουν κλασικές επιλογές νόστιμων μεζέδων, μέσα στους αιώνες έχει επιστρατευετεί η δημιουργικότητα προκειμένου με λιγότερες επιλογές να γίνουν εξαιρετικά πιάτα. Η αφαίρεση υλικών και η στένευση των ορίων που οφείλει να κινηθεί ο μάγειρας, ευτυχώς καταλήγει σε πιο μονοσήμαντες δημιουργίες με χαρακτήρα και γευστικό στίγμα. Και οι κλασικοί μεζέδες στα Κούλουμα είναι απ’ τις κορυφαίες γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

Μεζέδες Καθαράς Δευτέρας -  ΚούλουμαΚρίση, ξεκρίση, ο καλός μεζές δεν είναι θέμα χρημάτων, όσο θέμα τέχνης, κεφιού να μαγειρέψεις σωστά και καλού γούστου στις επιλογές.

Η συνέχεια στο webkorinthos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *