250 στελέχη του ΝΑΤΟ στο Λουτράκι!!

56

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΝΑΤΟ 250 στελέχη της Βορειοατλαντικής συμμαχίας (Νorth Atlantic Treaty Organization) αναμένονται στο Λουτράκι για το 22nd MILENG COE SC Meetingς, που θα πραγματοποιηθεί στις 23/10/2018 καθώς και για το NATO Senior Joint Engineer Conference (NSJEC) που θα γίνει την επόμενη ημέρα 24/10/2018.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Αριστείας του ΝΑΤΟ σε ζητήματα Μηχανικού (Military Engineering Centre of Excellence, με έδρα το Ινγκολστατ της Γερμανίας) διοργανώνει δυο απανωτές συσκέψεις, η πρώτη στις 23 του μήνα με διοργανωτή τη διευθύνουσα επιτροπή του Κέντρου. Ακολουθεί, 24 – 25 του μήνα, συνέδριο του Κέντρου με οικοδεσπότη τη Σχολή του Μηχανικού, του Στρατού Ξηράς.

Στόχος της διάσκεψης είναι η ενίσχυση της συνολικής ανάπτυξης δυνάμεων Μηχανικού της Συμμαχίας. Η εμπειρία των ανώτερων μηχανικών του ΝΑΤΟ και των εθνικών μηχανικών είναι διαθέσιμη για να κατευθύνει την ανάπτυξη όλων των πτυχών των ικανοτήτων ικανότητας του MILENG (σ.σ. Μηχανικό του Στρατού), ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον αμυντικό σχεδιασμό, τις έννοιες, τα δόγματα και την τυποποίηση.

loutrakiblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here