26 μήνες φυλακή στον ήρωα κτηνοτρόφο των Φερών Έβρου

153

Σε 26 μήνες φυλάκιση τιμωρήθηκε από το δικαστήριο ο Έλληνας κτηνοτρόφος των Φερών Έβρου δίχως την επιβαρυντική περίπτωση του ρατσιστικού νόμου.

Μετά από μια εξαντλητική διαδικασία, ολοκληρώθηκε η δίκη στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης για την υπόθεση επεισοδίου ομάδας παράτυπων μεταναστών με κτηνοτρόφο των Φερών που τους εντόπισε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα xronos.gr, oι δύο Τούρκοι εισέπραξαν 14 μήνες φυλάκιση ο καθένας και ο κτηνοτρόφος σε δύο χρόνια και δύο μήνες με τριετή αναστολή για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και άσκηση βίας. Με τη συνήγορό του Μένια Πολύχρονη άσκησε έφεση.

Στο πλευρό του βρέθηκαν σύλλογοι της περιοχής ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης εξετάστηκαν και οι αντιδήμαρχοι Ηλίας Δαστερίδης και Δημήτρης Κολγιωνης. Οι Τούρκοι παράτυποι μετανάστες έχουν ήδη κάνει χαρτιά για την αίτηση ασύλου αφού ήδη στην Τουρκία έχουν ποινή 9 ετών ως Γκιουλενιστές. Αναζητούν μια ασφαλή δημοκρατική χώρα. Δια του δικηγόρου τους είπαν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη του κτηνοτρόφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ