3η διαβούλευση για το ΣΒΑΚ στην Κόρινθο… τρεις και ο κούκος

110

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 3η διαβούλευση για το ΣΒΑΚ. Δυστυχώς εκτός απο την ομάδα μελέτης 10 περίπου δημότες παρακολούθησαν την παρουσίαση της τελικής μελέτης για τον Δήμο μας. Οι αντιδήμαρχοι όλοι απόντες.

Συγχαρητήρια

! Οι φορείς του δήμου όλοι απόντες. Από τους δημοτικούς συμβούλους παρόντες μόνο δύο. Η παρουσίαση είχε δυσκολία να την παρακολουθήσει κάποιος, οι προτάσεις προς την σωστή κατεύθυνση . Εκτός από την Κόρινθο, υπάρχει πρόταση για Αρχαία Κόρινθο, Λουτρά – Αλμυρή.

Η άποψη μου που εκφράστηκε είναι να υπάρξει συμπλήρωση της πρότασης για το παραλιακό μέτωπο Λέχαιο – Περιγιάλι – Άσσο και για τις μεγάλες Κοινότητες του Δήμου.
Επίσης στο ΣΒΑΚ θα πρέπει να ενταχθεί ο χώρος του πρώην στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος πεζικού, η παλαιά σιδηροδρόμική γραμμή από Κόρινθο έως Άσσο, πιο ολοκληρωμένη πρόταση για στάθμευση και αστικές συγκοινωνίες.
Η αναγκαιότητα να επαναληφθεί η δημόσια διαβούλευση με ανοικτή διαδικασία σε δημόσιο χώρο, με την παρουσία φορέων αλλά και πολιτών αφού γίνουν γνωστά όλα τα κείμενα του ΣΒΑΚ είναι απαραίτητη για να παρθούνε αποφάσεις που θα δεσμεύουν τον Δήμο για τα επόμενα τουλάχιστον 15 χρόνια.

 πηγή-Alexandros Pnevmatikos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ