Η επιλογή της σωστής πρώτης ύλης αναμφίβολα αποτελεί το ήμισυ μια επιτυχημένης συνταγής. Γι’ αυτό και η αγορά ενός καλού κομματιού παστού μπακαλιάρου δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, πλην αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για ένα επιτυχημένο γιορτινό τραπέζι την 25η Μαρτίου.

Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά για το τέλειο τηγάνισμα του μπακαλιάρου;

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *