38χρονος από την Κορινθία ο δράστης που εξαπάτησε πατέρα και κόρη…!!!

72

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Αγρινίου, μετά από σχετική έρευνα κατάφερε να εξιχνιάσει υπόθεση απάτης που είχε καταγγελθεί στο Αγρίνιο στις 3 Ιανουαρίου.

Τότε, πατέρας και κόρη, είχαν προχωρήσει στην καταβολή σημαντικού χρηματικού ποσού περίπου 5.400 ευρώ για την αγορά φορτηγού αυτοκινήτου, που όμως δεν τους παραδόθηκε ποτέ. Η απάτη είχε γίνει μέσα από αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησίας αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, ένας 61χρονος και η 26χρονη κόρη του εμφανίστηκαν στις αστυνομικές αρχές κάνοντας γνωστό πως μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα παρήγγειλαν φορτηγό για το οποίο μάλιστα πλήρωσαν το ποσό των 5400 ευρώ. Ωστόσο ποτέ δεν παρέλαβαν ποτέ το όχημα.
Από την έρευνα προέκυψε πως δράστης  της απάτης είναι ένας 38χρονος από περιοχή της Κορινθίας, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εξετάζεται εάν έχει εμπλοκή και σε άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε, μετά από  μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, απάτη που είχε συμβεί πριν ένα μήνα περίπου στο Αγρίνιο, σε βάρος δυο ημεδαπών (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 61 και 26 ετών αντίστοιχα, κατά την οποία 38χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί ανήρτησε σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης φορτηγού έναντι του χρηματικού ποσού των 7.000 ευρώ και έπεισε τους παθόντες να του καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 5.400 ευρώ για την αγορά του, χωρίς έως σήμερα να έχουν παραλάβει το όχημα.

agriniopress.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ