4ος ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

141

Σας προσκαλούμε στην τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον 4οΠαγκορινθιακό Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνουμε αυτόν τον διαγωνισμό  θέλοντας να δώσουμε τη δυνατότητα στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από τη Λογοτεχνία .

Με την εκδήλωση αυτή  θέλουμε να τιμήσουμε κυρίως τα παιδιά που μέσα από τη Λογοτεχνία εκφράζουν τις ευαισθησίες, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, μοιράζονται μαζί μας τα οράματά τους,   αντιστέκονται. στην αντιπνευματική  εποχή μας και   μας δίνουν  έτσι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον της κοινωνίας μας.

Θέλουμε επίσης να τιμήσουμε και τα σχολεία και τους συναδέλφους που ενθαρρύνουν τους μαθητές να συμμετάσχουν σε αυτόν τον διαγωνισμό. Γιατί πιστεύουμε σε ένα σχολείο που  καλλιεργεί  τις ιδιαίτερες δεξιότητες  και το ταλέντο των μαθητών και δίνει δημιουργική διέξοδο στην ανάγκη τους για έκφραση, που ενισχύει τις ανθρωπιστικές σπουδές και που προσπαθεί να δείξει ότι η Λογοτεχνία δεν είναι ένα τυπικό μάθημα που εξετάζεται και βαθμολογείται, αλλά είναι απόλαυση και για τους δημιουργούς και για τους αναγνώστες.

Άσε να σπείρω

Βαθιά στη γη τον οίστρο

Στάχυ να γίνει

Γ Ρούσκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ