5ος “Ορεινός Αγώνας Γερανείων” μήκους 22 χιλ. & 3ος “Ορεινός Δρόμος Περαίας Χώρας” μήκους 10 χιλ., Κυριακή 1η Απριλίου στο Λουτράκι

133

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου ανακοινώνει για την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 την παράλληλη διοργάνωση:

  1. Του 5ου “Ορεινού Αγώνα Γερανείων” μήκους 22 χιλ. και
  2. Του 3ου “Ορεινού Δρόμου Περαίας Χώρας” μήκους 10 χιλ.

Η διαδρομή του “Ορεινού Αγώνα Γερανείων” είναι κοινώς αποδεκτή ως μια από τις πιο μοναδικά όμορφες διαδρομές της Ελλάδας ενώ και φέτος  υπάρχουν αλλαγές και βελτιώσεις έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο ελκυστική και ευχάριστη για τους αθλητές.

Αφετηρία της διαδρομής είναι το Παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου. Η διαδρομή αφού βγει από την πόλη, κινείται σε ένα νέο όμορφο μονοπάτι που μπαίνει στο δασωμένο ορεινό όγκο του βουνού. Στη συνέχεια διασχίζει όλη την κορυφογραμμή με το ελατοδάσος και κατηφορίζοντας με καταπληκτική θέα, τερματίζει πάλι στο Παραλιακό πάρκο. Ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας σε αυτή τη διαδρομή είναι μοναδικός στην Ελλάδα . Η θετική υψομετρική είναι 1380μ. .

Η διαδρομή των 10χιλιομέτρων έχει θετική υψομετρική 340μέτρα, ήπια κλίση και το μονοπάτι κινείται στο πρώτο και ανηφορικό μέρος του, πάνω σε παλιό εγκαταλελειμμένο δρόμο με υπέροχη θέα. Τα πρώτα 1.700μέτρα και τα 400μέτρα στο τέλος είναι σε άσφαλτο.

Και οι δύο διαδρομές κινούνται  πάνω σε καλογραμμένα μονοπάτια ενώ η ομορφιά των τοπίων που εναλλάσσονται είναι μοναδική και η πανοραμική θέα θα ξεκουράσει κάθε αθλητή.

Τόπος συγκέντρωσης είναι το υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου (Τhermal Spa).

Αναλυτική περιγραφή και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα

http://agwnasgeraneiwn2018.blogspot.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ