5 από τα ωραιότερα σάντουιτς που έχετε δοκιμάσει ποτέ!

99

Αν ρωτήσεις γύρω σου φίλους, συναδέλφους και γνωστούς ποιο είναι το πρώτο φαγητό που μαγείρεψαν ποτέ είναι βέβαιο ότι η απάντηση που θα πάρεις από τους περισσότερους είναι η ίδια: ένα σάντουιτς. Πέρα απ’ όλα αυτά, το σάντουιτς είναι χωρίς αμφιβολία η πιο ευέλικτη, απλή και παγκοσμίως αγαπητή μορφή τροφής, δίνοντας ταυτόχρονα άπειρες παραλλαγές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε διατροφική προσέγγιση, οποιονδήποτε διαιτητικό περιορισμό και να καταναλωθούν όλο το 24ωρο.

Tips 1. Η απλότητα της κατασκευής ενός σάντουιτς είναι αυτή που κερδίζει, αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να ακολουθήσουμε ορισμένους βασικούς κανόνες, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν, αν το επιθυμούμε, αυτή την προσωπική μας απόλαυση πιο κοντά στην τελειότητα.

  2. Η καλή ποιότητα του φρέσκου ψωμιού που θα χρησιμοποιήσετε είναι η εγγύηση για την επιτυχία του σάντουιτς. Οι περισσότεροι σεφ συμφωνούν ότι αν διαλέξεις καλό ψωμί, έχεις κερδίσει το 50% της μάχης.

3.Γενικότερα, τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις στη σύνθεσή σου πρέπει να είναι καλής ποιότητας, όχι απαραίτητα ακριβά, αλλά οπωσδήποτε φρέσκα. Όσα υλικά τοποθετούνται στο σάντουιτς συνήθως δεν είναι μαγειρεμένα, όποτε δεν υπάρχουν περιθώρια να καλυφθούν ατέλειες με μαγειρικά τεχνάσματα.

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ