7 τάσεις μόδας για το φθινόπωρο/χειμώνα 2019-2020 που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής

103

Μπορεί αν έχεις δει τις συλλογές των σχεδιαστών στην Εβδομάδα Υψηλής ραπτικής να απορείς πως θα μπορούσες να πάρεις και εσύ έμπνευση από αυτές για το καθημερινό σου ντύσιμο, μιας και τα σχέδια της υψηλής ραπτικής προορίζονται περισσότερο για το κόκκινο χαλί και λιγότερο για το γραφείο.

Οι συλλογές υψηλής ραπτικής έθεσαν περισσότερο τις τάσεις για το φθινόπωρο 2019 στα υφάσματα, στα κοψίματα και στα χρώματα και όχι τόσο σε τρόπους να φορέσεις κομμάτια στην καθημερινότητα σου.

στα υφάσματα και στους συνδυασμούς των χρωμάτων που χρησιμοποίησαν οι σχεδιαστές.

Πάρε έμπνευση από τα διαφορετικά print και γραμμές των ρούχων και ενσώματωσε τα και στο δικό σου στιλ. Μάλιστα μιας έχουμε ακόμα εκπτώσεις, θα μπορούσες έχοντας πάρεις ιδέες από τις συλλογές υψηλής ραπτικής, να επενδύσεις πιο σοφά σε κομμάτια που θα είναι στη μόδα το φθινόπωρο 2019.

Σε γενικές γραμμές: Δώσε έμφαση στις φαρδιές, loose γραμμές και στα αρχαιοελληνικά κοψίματα, που είδαμε σε αρκετές συλλογές φέτος, όπως στην Redemption, Valentino και Αzzaro. Επίσης, το μαύρο επικράτησε σε αρκετές συλλογές και ειδικά στην συλλογή του Dior.  Αρκετοί οίκοι, μάλιστα, παρουσίασαν σχέδια υπερπαραγωγή με φτερά, όπως η Iris van Herpen και η Shiaparelli.

 

Αυτά είναι τα 7 trends για το φθινόπωρο 2019 που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα υψηλής ραπτικής.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο webkorinthos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ