Αρνίσια σουβλάκια

Όταν ζούσα μικρή στην Αθήνα, τα σουβλάκια ήταν το κατεξοχήν φαγητό «του δρόμου». Ήταν μια πραγματική απόλαυση για μας να πηγαίνουμε στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς, τα γλυκά απογεύματα, για ν’ αγοράσουμε σουβλάκια. Στεκόμαστε έξω απ’ το μαγαζί για να τα φάμε, ενώ η μυρωδιά του ψητού αρνιού μας έσπαγε τη μύτη. Τα καλύτερα σουβλάκια φτιάχνονται με αρνίσιο κρέας, που, δυστυχώς, έχει αντικατασταθεί τώρα απ’ το χοιρινό, που είναι πολύ πιο φτηνό. Έτσι, τα σουβλάκια δεν είναι πια τόσο νόστιμα, καθώς τίποτα δεν μπορεί ν’ αντικαταστήσει τη νοστιμιά του ψημένου στα κάρβουνα αρνίσιου κρέατος. Τα σουβλάκια συνοδεύονται τέλεια με τζατζίκι, ντοματοσαλάτα και ψωμί ψημένο στα κάρβουνα.

Αρνίσια σουβλάκια με συκώτι και μπόλια 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον Ηλεκτρονικό Οδηγό webkorinthos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *