A΄Κορινθίας 5η αγωνιστική -Ντέρμπι κορυφής στην Ανατολική Κορινθία και clasico στη Δυτική Κορινθία

110

Με τα παιγνίδια της 5ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται αύριο , Σάββατο (24/10/2020 – 16:00 ) το πρωτάθλημα των ομίλων  της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας,  Της αγωνιστικής δεσπόζουν  το ντέρμπι κορυφής ,στον 1ο όμιλο,  στο «ΓΙΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ», στα Ίσθμια,  ανάμεσα στους Αγίους Θεοδώρους  και τον Α.Ο. Λουτρακίου , και στο 2ο όμιλο  το «clasico “ της  Δυτικής Κορινθίας ανάμεσα  στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και τον Αστέρα Δερβενίου.

Στο 1ο όμιλο  εκτός από  το ντέρμπυ κορυφής ανάμεσα στην ομάδα των Αγίων  Θεοδώρων και στον ΑΟ Λουτρακίου, τοπικό ντέρμπι θα διεξαχθεί  στο «ΘΩΔΕΙΟΝ» στάδιο  Λουτρακίου μεταξύ του Ολυμπιακού Λουτρακίου και του  Ισθμιακού..  Ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας του Τενεάτη Αθικίων με τον Κύψελο Κορίνθου, την στιγμή που ο ΠΑΣ Κόρνθος , στο Συνοικισμό , υποδέχεται  τον Σαρωνικό Γαλατακίου.    Την πρώτη του νίκη «ψάχνει» ο Παννεμεατικός στην Νεμέα  απέναντι στην ουραγό του ονίλου Κόρινθος 2006,

 Η 5η αγωνιστική

Παννεμεατικός Α.Σ. Κόρινθος 2006
Τενεάτης Αθικίων ΠΑΣ Κύψελος
ΣΦΛ Ολυμπιακός Ισθμιακός
ΠΑΣ Κόρινθος Σαρωνικός Γαλατακίου
Αγ. Θεόδωροι ΑΟ Λουτράκι

Στο 2ο όμιλο όπως αναφέραμε  δεσπόζει το ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας  ανάμεσα  στ δύο ιστορικες ομάδες τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και  τον Αστρέρα Δερβενίου. Ντεμπούτο  στον ππάγκο των «πρασίνων»  του Ξυλοκάστρου θα κάνει  ο προπονητής Γιάννης Χόντια,  ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού, με την οποία ξεκίνησε τη φετινή σεζόν. Στο  Βέλο η πρωτοπόρος  Ελλάς  υποδέχεται  την Θύελλα Πετρίου, την στιγμή που ο Πέλοπας, στο Κιάτο αγωνίζεται με τον Άρη Βοχαϊκού. Στον Ασσο ο τοπικός Ολυμπιακός μάχεται με τον Πανκαμαριακό, ενώ τέλος στο Ζευγολατιό ο τοπικός ΑΟΖ θα επιδιώξει  για την πρώτη του νίκη κόντρα στην Θύελλα Κάτω Διηνιού.

  Η 5η αγωνιστική

Ηρακλής Ξυλοκάστρου Αστέρας Δερβενίου
Ολυμπιακός Άσσου Πανκαμαριακός
Ελλάς Βέλου Θύελλα Πετρίου
ΑΟ Zευγολατιού Θύελλα Κ. Διμηνιού
Πέλοπας Κιάτου Άρης Βοχαϊκού

πηγή-/korinthiakoi-orizontes.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ