Aυτά γίνονται τις Τετάρτες στο Συνοικισμό της Κορίνθου…!

76

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει καθιερωθεί κάθε Τετάρτη η λαϊκή αγορά του Συνοικισμού. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος το καταλαμβάνουν οι παραγωγοί και άνθρωποι που εργάζονται εντός του προκαθορισμένου χώρου.

Το πρόβλημα λοιπόν για τους Συνοικισμιώτες ξεκινά από Τρίτη βράδυ που το πάρκινγκ μοιάζει άπιαστο όνειρο.Από Τετάρτη πρωί η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη καθώς στους περισσότερους δρόμους περιμετρικά της λαϊκής αγοράς ρίχνοντας μια ματιά αριστερά και δεξιά βλέπεις μόνο διπλοπαρκαρισμένα οχήματα.

Το ίδιο και στα πεζοδρόμια. Όποιος φυσικά γνωρίζει την κατάσταση αποφεύγει και να περάσει από τα συγκεκριμένα σημεία βρίσκοντας εναλλακτικές διαδρομές.

Σήμερα λοιπόν όπως βλέπετε και στην φωτογραφία (έξω από το 4ο Δημοτικό σχολείο  και 12ο Δημοτικό) η κυκλοφοριακή συμφόρηση χτύπησε κόκκινο.. Λίγο μετά τις 13.30 οι γονείς ήρθαν με τα οχήματα τους να πάρουν τα παιδιά τους.

“Το κερασάκι στην τούρτα”. Αρκετοί οδηγοί στην αναμονή και ένα λεωφορείο να  προσπαθεί να στρίψει καθώς ο δρόμος που είχε απομείνει συγκριτικά με το μέγεθος του λεωφορείου, ούτε το μισό του μισού.

Γνωρίζω πως η αγανάκτηση των πολιτών δεν περιγράφεται με λέξεις όμως σίγουρα  η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει. Τόσο για θέμα ασφάλειας (κυρίως των παιδιών) όσο και για θέμα καλυτέρευσης της καθημερινότητας.
πηγή-piperatanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ