Facebook: Μεγάλη αλλαγή -Ποια δυνατότητα προσφέρει στους χρήστες- βίντεο

156
Ακόμη ένα εργαλείο θα προστεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες στους λογαριασμούς προφίλ στο Facebook, αυτή τη φορά με σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες να κρύψουν εύκολα και γρήγορα αυτά που ανέβαζαν όλα αυτά τα χρόνια στο κοινωνικό δίκτυο.
Το εργαλείο ονομάζεται Manage Activity και ουσιαστικά αποτελεί μια πολύ πιο εύχρηστη λειτουργία για να διαγράφεις μαζικά τις παλαιότερες αναρτήσεις σου, χωρίς να ξοδεύεις χρόνο σκρολάροντας μέσα στο προφίλ σου. Ειδικά για όσους συνήθιζαν (ή/και συνηθίζουν) να ανεβάζουν διαρκώς νέα status στο Facebook, το Manage Activity θα τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, εάν θέλουν φυσικά να διαγράψουν κάποια πράγματα από το παρελθόν τους.
Το Manage Activity συμπεριλαμβάνει φίλτρα αναζήτησης με βάση τη χρονιά, τα tags, το μέσο που χρησιμοποιήθηκε για το upload (π.χ. smartphone) και εμφανίζει ένα πολύ πιο συμμαζεμένο χρονολόγιο για εύκολη πλοήγηση στο παρελθόν.
Οι επιλογές είναι είτε να βάλεις σε αρχείο τα επιλεγμένα posts, άρα θα μπορείς να τα δεις εσύ και κανένας άλλος, είτε να τα μεταφέρεις τον κάδο όπου και θα παραμένουν για έως 30 ημέρες προτού διαγραφούν οριστικά.
Φυσικά, προσφέρεται η δυνατότητα να επιλέξεις μαζικά τα posts για κάθε ενέργεια, γλιτώνοντας έτσι πολύ χρόνο στην όλη διαδικασία. Θα δούμε το Manage Activity πρώτα στις mobile εφαρμογές του Facebook και αργότερα στη desktop έκδοσή του.

πηγή-news247.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ