Isla Brown Corinthia: Ανοίγει πύλες και υποδέχεται υπουργούς Ελλάδας και Ισραήλ-βίντεο

306

Η 1η Ιουνίου 2022 είναι η ημερομηνία ορόσημο για το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στους Αγίους Θεοδώρους, καθώς θα ανοίξει τις πύλες για να φιλοξενήσει το κύριο μέρος του πρώτου διεθνή επιχειρηματικού συνεδρίου μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την κορυφαία επιχειρηματική εφημερίδα του Ισραήλ “Calcalist” και οι ομιλίες θα γίνουν στο ειδικά κατασκευασμένο χώρο συνεδρίων και εκδηλώσεων 550τμ. του νέου Isla Brown Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Στην έναρξη, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Ισραήλ Isaac Herzog (σε βίντεο) και το καλωσόρισμα θα αναλάβει ο Leon Avigad, εκ των ιδρυτών και ιδιοκτητών της αλυσίδας BROWN HOTELS.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα που έχουν σχέση με την επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και θα διερευνηθούν ευκαιρίες επένδυσης στα ακίνητα, τα ταξίδια, στους τομείς φιλοξενίας και ενέργειας.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο για το συνέδριο:

Η θεματολογία θα αναπτυχθεί από πλήθος ομιλητών, όπως οι υπουργοί Τουρισμού Ελλάδας και Ισραήλ Βασίλης Κικίλιας και Yoel Razvozov, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Χάρης Θεοχάρης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, καθώς και υψηλά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων από τις δύο χώρες και βραβευμένους σεφ.

 πηγή-agioitheodoroi.com