LIVE: Όλες οι εξελίξεις του β’ γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών

94

Δεύτερος γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών, με τη «μάχη» να επικεντρώνεται στους  δήμους της Κορίνθου, Λουτρακίου , Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου, Βέλου – Βόχας  και Νεμέας .

Μεγάλο και απρόβλεπτο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η Περιφέρεια Πελοποννήσου που οι δυο υποψήφιοι από τον λεγόμενο δεξιό χώρο ήρθαν ισοδύναμοι.Αρχικά να σημειωθεί πως η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τµήµατα και καταστήµατα ψηφοφορίας που χρησιµοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία µε τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές, τους ίδιους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής και τους ίδιους εφόρους αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής. Παράλληλα, για την υποστήριξη του έργου των εφορευτικών επιτροπών θα οριστεί ένας γραµµατέας.

Σημειώνεται, ότι στο δεύτερο γύρο δεν υπάρχει σταυροδοσία υποψηφίων. Σύμφωνα, πάντως,  με τη διευκρίνιση του υπουργείου Εσωτερικών τα ψηφοδέλτια που θα βρεθούν με σταυρούς δεν θα θεωρηθούν άκυρα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις, σε όλες τις εκλογικές μάχες  της χώρας καθώς με λεπτομερή ρεπορτάζ  για τους δήμους της  Κορινθίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου  ,από την ώρα που ανοίγουν οι κάλπες μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα στην Πρώτη news Κορινθίας , στην άμεση σύνδεση με το Υπουργείο Εσωτερικών με το ειδικό banner για τις εκλογές 2019 που υπάρχει στο κέντρο της ιστοσελίδας

Δείτε πρώτοι τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και των υποψηφίων στους Δήμους της Κορινθίας  και στην  Περιφέρεια Πελοποννήσου , ενημερωθείτε για την πορεία της ψηφοφορίας και δείτε τα αποτελέσματα των exit polls αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ