Για ένα γευστικό κρέας ή ψάρι, επιβάλλεται η καλή πρώτη ύλη και μια ωραία μαρινάδα, ένα μείγμα υλικών, δηλαδή, μέσα στο οποίο θα τα τοποθετήσεις από λίγα λεπτά μέχρι μια μέρα. Τα κάνει πιο τρυφερά, καθώς διασπά τους ανθεκτικούς ιστούς τους, αφαιρεί τυχόν μυρωδιά –από το αρνί για παράδειγμα– και τους δίνει ιδιαίτερη γεύση.
 

Τα μυστικά της μαρινάδας

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *