O ανάγωγος της Κυριακής: Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Πατούλη

193

Με τουαλετάρα τύπου χλαμύδα αρχαίας Ελλάδας εμφανίστηκε σε πρεμιέρα αρεστής στην εξουσία σάτιρας η εντυπωσιακή σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, η επονομαζόμενη και Πατούλη Νο2 η Νεωτέρα.

@
Κάθισαν πρώτο τραπέζι πίστα όπου τα αντισηπτικά, τις μάσκες και λοιπά προστατευτικά μέτρα αντικατέστησε η εικόνα της Παναγίας. Κάποιους τους προστατεύει η μάσκα και τους εκλεκτούς τους προστατεύει η Παναγία.

@
Το χαμόγελο της νέας Πατούλη δεν κράτησε ολόκληρη τη νύχτα. Είχε φανερή ενόχληση στο πρόσωπό της, η φίλη της οικογένειας δίπλα διατηρεί τη χαρά της παράστασης που βλέπει μπροστά της, ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι προσποιητά χαλαρός.

@
Κατά τα άλλα η ζωή συνεχίζεται.
Ανοίγω τηλεόραση, Κυριάκος.
Ανοίγω ραδιόφωνο, Κυριάκος.
Ανοίγω ίντερνετ, Κυριάκος.
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα δω αν ανοίξω το youporn.

@
Δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει τόσο ολοκληρωτική επιστροφή του Μητσοτάκη με τέτοια αποδοχή κι από τον κόσμο. Οι Έλληνες πιο συντηρητικοί, ακόμα και από την εποχή του Κωσταντίνου Καραμανλή.
Άρτος επιδοτούμενος και θεάματα κατευθυνόμενα.

@
«Με επιλέξανε για το πολιτιστικό μου γίγνεσθαι» είπε ο Λιγνάδης.
«Όχι για το πολιτικό». Απλά να σημειώσουμε εμείς ότι αν είχες άλλο πολιτικό γίγνεσθαι δεν υπήρχε κανένας λόγος να εκτιμήσουν το πολιτιστικό σου γίγνεσθαι.
Σάλια πολλά στους διάδρομους του Εθνικού θεάτρου της υποταγής και του εναγκαλισμού όλων των ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ καλλιτεχνών.

@
Ο έτερος της οικογένειας απολαμβάνει τον «Μεγάλο Περίπατο» των 50 εκατ. ευρώ. Και γ@μώ τους περιπάτους.

@
Ειλικρινά κάνω προσπάθεια να θυμηθώ σε ποιο κράτος της Ευρώπης έχει ποτέ στηθεί τέτοιο αίσχος κακογουστιάς με τεράστιες ζαρντινιέρες και φοίνικες μέσα σ’ αυτές.
Σαν κήπος έπαυλης νεόπλουτου στην περιοχή της Θήβας.
Απομένουν οι καμήλες να περπατούν στο πεζοδρόμιο του Attica για να συμπληρωθεί η εικόνα της αθλιότητας.

@
Ποτέ χειρότερη η Αθήνα.

@
Όμως οι Έλληνες έχουν αφήσει τα κλειδιά στην οικογένεια Μητσοτάκη και αλωνίζουν στην κυριολεξία τον τόπο και όλες τις υπηρεσίες κάνοντας πλέον εμφανή κατάχρηση όλων των εξουσιών.

@
Κυνηγούν τη δικαστικό Ελένη Τουλουπάκη προφανώς γιατί στεναχώρησε τη Novartis και κυνήγησε τους μόνους αθώους στη χώρα αυτή, τους πολιτικους.
Θα συνεχίσω να το τονίζω σαν ανάγωγος, όμως σύσσωμο τον ελληνικό λαό έχει δίπλα της αυτή τη φορά η Δεξιά.

@
Με έναν λαό αποφασισμένο ότι δεν θέλει πλέον καμία διάκριση εξουσιών, καμιά διαφάνεια στον τόπο και καμιά δημοκρατική διαδικασία. Αν ποτέ αυτό το κλίμα αντιστραφεί τότε οι πράξεις θα φανερωθούν στα μάτια του λαού.

@
Άλλα τα μάτια του λαού κι άλλα της κουκουβάγιας, όπως δεν λέει κι η παροιμία.

@
Αγουροξυπνημένος ο Τσίπρας στα Κουφονήσια, σύρθηκε σε συνάντηση πριν της ώρας του με αποτέλεσμα αυτή την τόσο ωραία εικόνα μιας φάτσας που έχει λιώσει στο Netflix στη διάρκεια της νύχτας και προσποιείται τη σοβαρότητα μιας αφύπνισης που δεν ήρθε.

@
Μετά την παραπομπή του Παπαγγελοπούλου, του άλλοτε στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, η εκδικητική Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να παραπέμψει και τον Νίκο Παππά και γενικά όποιον τους ενόχλησε.

@
Αγνοούν ότι ο λαός αυτός ξεχνάει, είναι βαθιά κυκλοθυμικός κι αλλάζει στο πιτς φυτίλι. Θα τον βρουν μπροστά τους κι αυτοί, όπως τον βρήκαν και οι προηγούμενοι.

@
Οι μπουλντόζες προσποιούνται τις χελώνες στο Ελληνικό και σκάβουν αργά αργά. Επίσης πήγε στην Κέρκυρα ο Κυριάκος ο επονομαζόμενος και Μωυσής. Και προκειμένου να υποστηρίξει την επένδυση στον Ερημίτη, ουσιαστικά είπε καλύτερα αυτό το έργο γιατί «κάποια στιγμή το δάσος θα καεί». Βέβαια δεν έπαιξε πουθενά το σχετικό πλάνο, δικές του οι τηλεοράσεις, δικά του και τα νέα. Δεν θα το μάθαινε ποτέ κανείς αν δεν το έβλεπε ένας χρήστης στο Twitter. Αλλά θα μου πεις και τι έγινε.

@
Πολύ μεγάλη σύσκεψη έγινε στο Μαξίμου για τον κορονοϊό. Τι υπουργοί, τι υφυπουργοί, τι αρχηγοί της Αστυνομίας και του Λιμενικού, ο κακός χαμός.

Ποιος δεν ήταν; Ο υπουργός Υγείας. Ο Κικίλιας. Πώς γίνεται από σύσκεψη για πανδημία να λείπει ο υπουργός Υγείας μαζί με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη; Έλα εσύ Θεέ και κάνε μου τη χάρη να μου το εξηγήσεις.

@
Το μοναδικό μέρος το οποίο έγινε παρέμβαση στο πλαίσιο του μεγάλου περιπάτου και είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα ήταν στην οδό Ερμού, από το Μοναστηράκι μέχρι το Θησείο, όπου δεξιά και αριστερά πάρκαραν αυτοκίνητα και μηχανάκια και τα πεζοδρόμια ήταν απολύτως στενά σαν κολάν χοντρής.

@
Αυξάνονται τα κρούσματα στη χώρα μας, αλλά αυτό οφείλεται στην ατομική ευθύνη. Ο Μητσοτάκης ήταν υπεύθυνος μόνο για να μας κλείσει μέσα. Τώρα για το έξω πρωθυπουργός ο καθένας, μόνος του εαυτού του.

@
Η Φώφη Γεννηματά έβγαλε «κίτρινη κάρτα» στον Γιώργο Παπανδρέου γιατί δεν ψήφισε το χουντικό νομοσχέδιο του Χρυσοχοΐδη τον οποίον ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ και υπηρετεί σήμερα στις επάλξεις της Δεξιάς του Άδωνη.

@
Τι να πω για την Φωφίτσα; Θλιβερή κυράτσα των καιρών.

@
Ξέχασα να σας πω ότι ο ανασχηματισμός δεν έχει γίνει ακόμα γιατί ψάχνει να βρει ο Κυριάκος περισσότερες γυναίκες να βάλει και δε βρίσκει. Δεν είναι ο Σαμαράς που τον εμποδίζει δηλαδή. Εδώ γελάτε άφοβα.

@
Οι «Πέρσες» του Αισχύλου θα μεταδοθεί δωρεάν για Έλληνες του εξωτερικού. Γιατί νομίζει ο καημένος ο Λιγνάδης ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε Έλληνες του εσωτερικού. Ούτε εμείς μπορούμε να ταξιδέψουμε. Δεν υπάρχουν δουλειές, δεν υπάρχουν λεφτά και η ζωή έχει γίνει κάθε Πέρσες και καλύτερα.

@
Ο Κυριάκος δεν χειρίζεται καλύτερα την κατάσταση από τον Τσίπρα, απλά η γκαντεμιά του θα φέρνει συνέχεια κακές καταστάσεις που θα τις χειρίζεται καλύτερα. Απλά υπάρχει κι άλλη προοπτική.

@
Σε οξύ πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 26άχρονου Βασίλη Μάγγου, ο οποίος πριν περίπου ένα μήνα είχε ξυλοκοπηθεί αγρίως από δυνάμεις των ΜΑΤ. Όχι βέβαια, δε συνδέεται ο θάνατος αυτός Με το ξύλο που έφαγε. Πολύ φυσιολογικό το πνευμονικό οίδημα στην ηλικία των 26. Ο πατέρας του έγραψε ότι μετά τον ξυλοδαρμό, αλλά και τους εξευτελισμούς που υπέστη στο κρατητήριο, κατέρρευσε η ψυχική του υγεία που μοιραία επηρέασε τις αποφάσεις για τη ζωή του.

@
Τώρα τον πατέρα θα πιστέψουμε εμείς; Έχουμε Χρυσοχοΐδη, έχουμε Κυριάκο, έχουμε ιατροδικαστή, έχουμε δικαστή, έχουμε δικούς μας νόμους, δικές μας τηλεοράσεις.
Κανείς ποτέ δεν θα μάθει τίποτα.
Ο Τιτανικός θα βουλιάξει κι εμείς θα το καταλάβουμε όταν αισθανθούμε τα παγωμένα νερά στα πόδια μας.

@
Άσε για τις σκηνές αυτές με τον ανισόρροπο που κυνηγούσε με το τσεκούρι τους ανθρώπους στην εφορία της Κοζάνης ούτε θέλω να μιλήσω. Μου κόπηκε ο τσαμπουκάς.

@
Η Αγία Σοφιά με συνοπτικές διαδικασίες τζαμί.
Είδατε κάποια διαδήλωση; Κάποια διαμαρτυρία; Είδατε τους ανθρώπους του Αγίου Όρους που κατέβηκαν εδώ για τη Βόρεια Μακεδονία να ψελλίσουν έστω και μία λέξη; Κουβέντα. Μόνο τραγούδαγαν συγκινημένοι οι βαριοπατριώτες το «πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μας θα’ ναι» και μονομιάς σωπάσανε.

@
Κουνήθηκε κανείς;

@
Ας είμαστε ειλικρινείς. Πριν από την επανάσταση του 1821 προηγήθηκαν 400 χρόνια σκλαβιάς. Πόσοι λαοί άντεξαν 400 χρόνια σκλαβιά;

@
Ας είμαστε ειλικρινείς.
Έχουμε κωλοχαρακτήρες και την υποτακτικότητα στο αίμα μας.
Κυριάκος και πάλι Κυριάκος.

@

Τώρα να είμαστε σοβαροί. Η γυναίκα είναι ασυναγώνιστου κιτς

 

Πού φτάσαμε; Να συλλαμβάνεσαι για συμμετοχή σε πανηγύρι και να απαλλάσσεσαι για μίζες στη Novartis

Υ.Γ.1: Φαίνεται δεν πάνε καλά τα κέρδη απ’ τις μάσκες και θα μας τις ξαναφορέσουν.
Βάλτε χαρτοσακούλες του μανάβη κι ανοίξτε δυο τρύπες στα μάτια!!
Έτσι.
Ανάγωγα.

Υ.Γ.2: Να μην το ξεχάσω. Στην Πανεπιστημίου που έγινε πεζόδρομος δεν περπατάει κανένας  άνθρωπος παραπάνω γιατί ουσιαστικά ο χώρος έχει καλυφθεί από αυτούς που έπρεπε να πάρουν τα εκατομμύρια. Ας μην τον λένε πεζόδρομο, ας τον λένε κλεφτόδρόμο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ