Power of love: Γερό «μεροκάματο» για τους παίκτες -Δείτε πόσα παίρνουν εβδομαδιαίως…!!!

92

Αποτελεί ένα ριάλιτι που δέχεται καθημερινά πλήθος αρνητικών σχολίων, τόσο για το concept της εκπομπής όσο και για το επίπεδο των παικτών.

Ο λόγος για το Power of love που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ συγκεντρώνοντας όλο και μεγαλύτερα ποσοστά στην πίτα της τηλεθέασης. Οι παίκτριες που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συμμετέχουν στο εν λόγω παιχνίδι καλούνται να…ερωτευθούν τους παίκτες του διπλανού σπιτιού! Αυτό, βέβαια,, γίνεται με το…. αζημίωτο καθώς ο καθένας από αυτούς εισπράττει κάθε εβδομάδα ένα σεβαστό ποσό από την παραγωγή.

Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί οι αμοιβές τους κυμαίνονταν από 300 έως και 500 ευρώ εβδομαδιαίως, με τους περισσότερους να έχουν πετύχει ακόμα μεγαλύτερο deal.

Λόγω της επιτυχίας του ριάλιτι, τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει και τα χρήματα που είναι πρόθυμη να πληρώσει η παραγωγή για την είσοδο νέων «δυνατών» παικτών -γυναικών κυρίως- είναι ακόμη περισσότερα! Το νούμερο των 300, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν πια, καθώς τα 500 ευρώ είναι τα ελάχιστα χρήματα που θα πάρει κανείς κλείνοντας να μπει στο παιχνίδι.

Όπως αναφέρει το dailymedia.gr η επιτυχία του «Power of Love» και η υψηλή τηλεθέαση οδήγησαν την παραγωγή στην απόφαση να… προτείνει σε υποψήφιες παίκτριες ακόμη και το ποσό των 700 ευρώ την εβδομάδα!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αρχικοί παίκτες με τα ελάχιστα χρήματα των 300 ευρώ έχουν εισπράξει μέχρι στιγμής 3.600 ευρώ, ενώ εκείνοι των 500, έχουν συγκεντρώσει ήδη 6.000 ευρώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ