Pre X-mas Digital Event από το Επιμελητήριο Κορινθίας

101

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου το δωρεάν workshop με θέμα: «Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσω Διαδικτύου κατά την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών».

Σκοπός του συγκεκριμένου workshop ήταν οι επαγγελματίες να ανακαλύψουν νέους τρόπους έτσι ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις μέσω των digital εργαλείων που διαθέτει η επιχείρηση τους.

Τον χαιρετισμό της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης ο οποίος τόνισε ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι πλέον παράγοντας επιβίωσης και ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των μελών του.

Ο πρώτος ομιλητής, Στέλιος Ξανθόπουλος, Social Media Specialist & Radio Advertising Manager στην Attica Media Radio Group αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ιντερνετικής παρουσίας και εστίασε στην διαχείριση των social media και στην διαφήμιση μέσω αυτών.

Ο δεύτερος ομιλητής είναι ο Βασίλης Ντάκος, project manager από το δημιουργικό γραφείο Designous στο Κιάτο ανέλυσε τι είναι το SEO και γιατί τα χρειαζόμαστε, τα Google Adwords και το Εmail Marketing.

Ο τρίτος ομιλητής ήταν ο  Αντώνης Σουκαράς, δημιουργός του ενημερωτικου site Klife και υπεύθυνος προγράμματος στο Just radio 96,4 ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο των online media στην προώθηση των επιχειρήσεων, την σημασία του περιεχομένου και κάποιες καλές πρακτικές προώθησης μέσω αυτών.

Και τέταρτος ο Σταύρος Κεφάλας, ιδρυτής της Tourix έκανε παρουσίαση με θέμα  “Προσεγγίζοντας τους δυνητικούς μας πελάτες αξιοποιώντας τα 5 Στάδια Ταξιδιού”.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και ανανέωσε το ραντεβού για τα επόμενα digital events που θα διοργανωθούν από το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Η εκδήλωση έχει ανεβεί στο Υtube του Επιμελητηρίου Κορινθίας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.