Survivor – Ν.Μπάρτζης: Του ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα στο Ζευγολατιό Κορινθίας

364

Τι ετοιμάζουν οι κάτοικοι στο Ζευγολατιό για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το “Survivor 4”. Στα 1500 ευρώ τα πυροτεχνήματα που αγόρασαν.

Αποχώρησε οικειοθελώς από το “Survivor 4” ο Νίκος Μπάρτζης, μετά την επίσης οικειοθελή αποχώρηση του φίλου του, Τζέιμς Καφετζή, από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος Μπάρτζης, που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας με τα πόδια του, αποφάσισε να φύγει από το “Survivor 4”, καθώς δεν δέχτηκε να συνεχίσει να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ χωρίς να αγωνίζεται.

Οι κάτοικοι του Ζευγολατιού, πάντως, από όπου κατάγεται ο Νίκος, φαίνεται πως ζήλεψαν την εντυπωσιακή υποδοχή που ετοίμασαν οι Ροδίτες στον Τζέιμς Καφετζή στο Φαληράκι και ετοιμάζονται να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό”, οι κάτοικοι αγόρασαν πυροτεχνήματα αξίας 1500 ευρώ, τα οποία θα τοποθετηθούν στον δρόμο από την στροφή της Εθνικής Οδού προς το Ζευγολατιό.

Μάλιστα, θα γίνει ειδική κατασκευή, ούτως ώστε τα πυροτεχνήματα να είναι τοποθετημένα δεξιά και αριστερά του δρόμου και να σκάνε, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης θα βρίσκεται στο αυτοκίνητο και θα πλησιάζει στο χωριό.

Έπειτα, οι κάτοικοι θα μαζευτούν στην κεντρική πλατεία του χωριού, όπου θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτυ – έκπληξη, στο οποίοι οι οικείοι του Νίκου Μπάρτζη έχουν προσκαλέσει και τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη.

news247

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ