Tρισάγιο στη μνήμη του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη στο Σουλινάρι Κορινθίας-φωτο

75

Παρουσία του Υπαρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου, τελέστηκε σήμερα 17 Ιουλίου 2020, τρισάγιο στη μνήμη του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη, που έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, σε επιχείρηση κατάσβεσης αγροτοδασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Το τρισάγιο τελέστηκε στο χώρο του μνημείου έξω από το χωριό Σουλινάρι του Δήμου Βέλου – Βόχας Κορινθίας όπου και αρχικά τραυματίστηκε.

Το τρισάγιο τελέσθηκε από τον Αιδεσιμότατο πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Ρούσσο ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ επίτροπο Βόχας.

Στην τελετή, εκτός από συγγενείς και φίλους του αδικοχαμένου συναδέλφου παρέστησαν, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος Αθανάσιος Κολυβήρας, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κορινθίας Πύραρχος Χρήστος Πλατάς, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου Αντιπύραρχος Αλέξανδρος Μαυραγάνης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου Αντιπύραρχος Δημήτριος Λερής, και αντιπροσωπεία των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ τιμές απέδωσε άγημα αποτελούμενο από στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή, ο Αντιδήμαρχος Βέλου – Βόχας Ράπτης Θεόδωρος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σουληναρίου Παναγιώτης Καλλάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ