Video: Με χημικά σε διαδηλωτές απαντά ο Τσίπρας στην Τρίπολη, στην αναπτυξιακή του φιέστα

81
Σχόλιο Γιώργου Αλεξάτου:  Χημικά και στην Τρίπολη  χθες. Το ‘χει πάρει σκοινί-κορδόνι η κυβέρνηση των χορτάτων μπούληδων. Με το που θα διαμαρτυρηθεί ο κόσμος, ξαμολάει τους ένστολους χρυσαυγίτες των ΜΑΤ.
 
Μα να μην αφήνουν τον λαό να εκφράσει τα αισθήματά του προς τον αμόρφωτο ηγετίσκο! Να ‘ναι στην Τρίπολη ο Τσίπρας και να εμποδίζουν με χημικά την επαφή με τον λαό του!
 
Από newsit.gr:  
Φωνές, συνθήματα και πανό στην «υποδοχή» του Πρωθυπουργού, έξω από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, από εκατοντάδες πολίτες από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου.

«Μπλόκο» και χημικά

Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση προς το Πνευματικό Κέντρο και οι διαμαρτυρόμενοι επιχείρησαν να τους παρακάμψουν. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους διαδηλωτές.
Το κλίμα ήταν ιδαίτερα τεταμένο, ενώ 150 μέτρα περίπου πριν τον χώρο της ομιλίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν το πλήθος.
Στο σημείο αναμένετο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για να πραγματοποιήσει προγραμματισμένη ομιλία, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Η προστιθέμενη αξία της Πελοποννήσου».

Πηγή

Δείτε βίντεο από την ένταση στην Τρίπολη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ