Αποκλειστική δήλωση του Μίμη Χρυσαφίδη – Ο αγαπημένος του Κορινθιακού ποδοσφαίρου δηλώνει γιατί με τον Αλέξανδρο Πνευματικό

136

Είχαμε αναφερθεί και στο παρελθόν για την υποψηφιότητα του Μίμη Χρυσαφίδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Κορινθίων ,  εδώ δίχως όμως να αποκαλύψουμε  τον συνδυασμό που επρόκειτο να συμμετάσχει , για λόγους δεοντολογικούς.

Όμως μιας και τα “χαρτιά έχουν ανοίξει” πλέον για όλες τις παρατάξεις στο δήμο , ζητήσαμε μία αποκλειστική δήλωση από τον ίδιο για την υποψηφιότητά του , την οποία και μας παραχώρησε:

” Η επιλογή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης, “Πορεία Ευθύνης “προήλθε μετά από ώριμη σκέψη και συζητήσεις με ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και ανθρώπους που καθημερινά ζουν και εργάζονται στο δήμο μας.

Σαν νέος άνθρωπος, θέλω να συμπορευτώ με τον σημερινό μας δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης “Πορεία Ευθύνης” , γιατί είναι ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα στους πολίτες, προσπαθώντας να δίνει λύσεις στην καθημερινότητα μας, και κυρίως να μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον αυτού του τόπου με ελπίδα και αισιοδοξία.

Εκτιμώ σαν άνθρωπος που αγαπώ τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το  ποδόσφαιρο  πως στη δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε στις μέρες μας, το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης για τη στήριξη και αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι εξαιρετικά σημαντικό και αναγκαίο. Ο αθλητισμός συμβάλλει στην αρμονική ανάπτυξη του σώματος, στην ψυχική και πνευματική υγεία, αλλά και στην καλλιέργεια της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας. Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους πολίτες – και δη στις νεότερες γενιές – και να τους παρέχουμε πρόσβαση σε ασφαλείς και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, προγράμματα άθλησης που να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα και ευκαιρίες για άθληση και εξάσκηση. “

Ο Μίμης Χρυσαφίδης το αγαπημένο παιδί του Συνοικισμού αλλά και του ποδοσφαίρου , μιας και πρωταγωνιστεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κορινθίας αρκετά χρόνια τώρα , εκτός από τις επιτυχημένες του επιχειρηματικές δραστηριότητες , (είναι ένας εξ των ιδιοκτητών του εστιατορίου “Θέατρο “ στην Αγία Άννα ), τώρα την αγάπη του για τον αθλητισμό επιδιώκει να την διοχετεύσει και να την προωθήσει  μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση, μέσα από  τον δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Βασική του Επιδίωξη σύμφωνα με όσα μας δήλωσε θα είναι η συστηματική  συμβολή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στον δήμο Κορινθίων , με κύριο στόχο  τον πρωτογενή αθλητισμό .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ