Προσοχή ! Άλλο ένα περιστατικό αρπαγής μικρού κοριτσιού στην Κορινθία

215

Πριν λίγες ημέρες αναγνώστρια της Πρώτη news Koρινθίας μας έδωσε μία αποκλειστική πληροφορία με σκοπό να ενημερώσουμε τους  γονείς για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά στην Κορινθία να πέσουν θύματα  αρπαγής  .

Πιο συγκεκριμένα , όπως γράψαμε εδώ ,ένας ρομά σύμφωνα με την  περιγραφή  μικρής μαθήτριας  του δημοτικού σχολείου σχολείου Βραχατίου την προσέγγισε , λέγοντάς της πως τον έστειλε η μητέρα της για να την πάρει από το σχολείο,  διότι εκείνη είχε κάποια δουλειά και δεν μπορούσε .

Ευτυχώς η μικρή υποψιασμένη δεν πήγε , βάζοντας τα κλάματα, γεγονός που έκανε τον Ρομά να τραπεί σε φυγή . Το γεγονός κατήγγειλε η μητέρα στο σχολείο.

Χθες αναφέραμε άλλο ένα περιστατικό μικρού κοριτσιού που χάθηκε  από τους γονείς του αλλά ευτυχώς γρήγορα βρέθηκε.

Σήμερα μια μητέρα , πάλι μικρού κοριτσιού και αναγνώστρια της Πρώτη news Kορινθίας και κάτοικος του Συνοικισμού Κορίνθου  μας κατήγγειλε ,πως χθες έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού της το  5χρονο κοριτσάκι της με δυο άλλα παιδάκια και πέρασε ένας νεαρός που τα ρώτησε  , αν θέλουνε να τους κάνει δώρο ένα παιχνίδι .Τα προέτρεψε να τον ακολουθήσουν για να τους το δώσει από το αυτοκίνητο που ήταν απέναντι από το σπίτι  .

Ευτυχώς τα μικρά δεν τον ακολούθησαν και πήγαν μέσα στο σπίτι να ρωτήσουν αν μπορούν να πάρουν το παιχνίδι .

Η μητέρα βγήκε αμέσως έξω να δει τι συμβαίνει αλλά ο νεαρός άνδρας είχε εξαφανιστεί.

Για ευνόητους λόγους η μητέρα επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της , αλλά ενημερώθηκε  ασφάλεια Κορίνθου , η οποία διερευνά το θέμα.

Δεν γνωρίζουμε αν τα τρία απανωτά περιστατικά είναι τυχαία , ειδικότερα για το χθεσινό στο Λουτράκι δεν έχουμε πληροφορίες  για το πως χάθηκε το μικρό κοριτσάκι , αλλά τα άλλα δύο χρίζουν μεγάλης προσοχής .

Χωρίς να έχουμε διάθεση να σπείρουμε πανικό στην κοινωνία ,οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις ημέρες που η εγκληματικότητα βρίσκεται γενικότερα  σε έξαρση , και να διαφυλάξουν τα παιδιά τους, από πιθανούς κινδύνους .

Πρωτίστως  όμως να ενημερώσουν σωστά τα παιδιά πως να λειτουργούν, σε ανάλογες περιστάσεις .

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο

Διαδώστε το άρθρο για ενημέρωση των γονιών 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ