Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ο ΑΣΠ Κόρινθος-φωτο

41

Tην καθιερωμένη ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του πραγματοποίησε ο ΑΣΠ Κόρινθος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο Kallas Beach στο Λέχαιο.

Μικρές και μεγάλες αθλήτριες όλων των αθλητικών τμημάτων του συλλόγου, γονείς, φίλαθλοι της ομάδας, απλός κόσμος και αυτοδιοικητικοί ήταν εκεί.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος της ομάδας κ. Νεκταρία Καρατζή, μίλησε για την πορεία του ΑΣΠ Κόρινθος από τα τμήματα υποδομής έως τη γυναικεία ομάδα, η οποία επί σειρά ετών βρίσκεται σταθερά στις μεγαλύτερες κατηγορίες της χώρας.

Εκτός των άλλων, όμως, έγινε και μια ιδιαίτερη βράβευση εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ο προπονητής των Κορασίδων, Παγκορασίδων και Νεανίδων κ. Γιάννης Σούκουλης, για τη μεγάλη του προσφορά. Πρώην αθλητής του volley, αλλά και προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΑΣΠ Κόρινθος. Με πολλές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ανάδειξη ταλέντων που σε αρκετές περιπτώσεις πλαισίωσαν το σύνολο της πρώτης ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Νεανίδων έχει φτάσει στο Final-4 Πελοποννήσου και, γιατί όχι, στο Πανελλήνιο.

Από πλευράς επισήμων, παρευρέθηκαν η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθηνά Κόρκα, αλλά και ο δημοτικός και εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Κορινθίων Βαγγέλης Γεωργακόπουλος.

Ακολούθησε φαγητό, χορός, πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο αγορά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο. Μέχρι τότε θα ανταμώνουμε στα γήπεδα!