Α.Πνευματικός στο ΣΤ’ΚΑΠΗ “Εύχομαι το 2019 να είναι μια χρονιά ειρηνική γιατί τίποτα δεν είναι αυτονόητο”

78

Στο ΣΤ’ ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων βρέθηκε την Παρασκευή (18/1/19) ο Δήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κατά την ομιλία του ο Δήμαρχος Κορινθίων αρχικά έδωσε τις ευχαριστίες του στα στελέχη του ΚΑΠΗ, αλλά και του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής που καθημερινά δίνουν την δική τους μάχη. Όπως συνέχισε ο κ. Πνευματικός η κοινότητα των ΚΑΠΗ μεγάλωσε, αφού πλέον η Κόρινθος αριθμεί 14, καθώς πριν από λίγο καιρό εγκαινιάστηκε και ένα νέο ΚΑΠΗ στην περιοχή Άσσου.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Κορινθίων σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και σε όλες να έχετε υγεία, να βρισκόμαστε πάντα και σ’ αυτό το χώρο, αλλά και στις δραστηριότητες που διοργανώνονται, αλλά και να είμαστε πάντα χαμογελαστοί και δημιουργικοί».

«Εύχομαι το 2019 να είναι μια χρονιά ειρηνική, γιατί τίποτα δεν είναι αυτονόητο, και ότι σκοπούς και στόχους έχετε να πραγματοποιηθούν. Κυρίως όμως να είστε αγαπημένοι με τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα σας και να σας χαιρόμαστε και εμείς για δεκαετίες, να βρισκόμαστε εδώ να μην λείπει κανένας και καμία, να ανταλλάσσουμε ευχές και να περνάμε καλά. Χρόνια Πολλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ