Βασίλης Νανόπουλος : Για την αναστολή εργασιών του εργοστάσιου κομποστοποίησης- Ψήφισα μεν υπό προϋποθέσεις νομιμότητας δε ( βίντεο)

102

Θέμα έχει τεθεί με την νομιμότητα  της κατασκευής του εργοστασίου  ανακύκλωσης και κομποστοποίησης  απορριμμάτων που δημιουργεί ο δήμος Κορινθίων κοντά στο Πεδίο βολής  .

Χθες εκδικάστηκαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της νομιμότητας του εργοστασίου ,όπου ο δήμος Κορινθίων υποχρεώθηκε να σταματήσει προσωρινά το έργο .

Δείτε την απόφαση   αναστολής των εργασιών του εργοστασίου.

 

Είναι σαφές ότι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται μέχρι σήμερα η διαχείριση δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον. Σε περιφερειακό  επίπεδο, οι χειρισμοί που έγιναν μέχρι τώρα παρά τις προσπάθειες δεν έδωσαν αποτελεσματική λύση και πρέπει να καταλήξουμε σύμφωνα και με τις Κοινοτικές οδηγίες σε ένα σύνθετο μοντέλο διαχείρισης με νέες τεχνολογίες που θα αφορούν τη επεξεργασία των απορριμμάτων σε ποσότητα και είδος, οπότε η δημοτική αρχή ,με την σύμφωνη γνώμη όλων  ορθά προχώρησε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης. 

Το εργοστάσιο αυτό είναι μία ελπίδα επίλυσης του προβλήματος  των απορριμάτων στον δήμο , αν και όπως υποστηρίζει ο Υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος δεν δίνει συνολική λύση του προβλήματος.

Χθες το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του super fn 104,1   στον δημοσιογράφο  Nίκο Νικολόπουλο , μίλησε

σχετικά με το θέμα των απορριμάτων και του εργοστάσιου κομποστοποίησης  στον δήμο των Κορινθίων,

ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτων Βασίλης Νανόπουλος .

Δήλωσε ότι ψήφισε  μεν για την κατασκευή του εργοστασίου ,  υπό την προϋπόθεση δε , ότι θα πάρει ο Δήμος όλες τις νόμιμες άδειες.

Εφόσον ακολουθήθηκε η νόμιμη οδός  ο Δήμος δε θα έχει κανένα πρόβλημα είπε ο κ. Νανοπουλος αλλιώς θα έχει να δώσει εξηγήσεις η δημοτική αρχή.

Δείτε ακριβώς την τοποθέτηση του στην εκπομπή.

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=ce2caa7e7d&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1623080606164338445&th=168657363c40470d&view=att&disp=safe

 

 

Μετά την δικαστική  απόφαση επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό , ο οποίος μας δήλωσε ότι το έργο ανεστάλη για λίγες ημέρες έως  ότου ο δήμος  αποστείλει κάποια επιπλέον έγραφα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ