Δείτε την επιστολή με την οποία ανακοίνωσε το συνδυασμό της η Μαρία Πρωτοπαππά

67

Με επιστολή την οποία διάβασε η κυρία Πρωτοπαππά Μαρία, πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών και νυν ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, ανακοίνωσε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου την
 κάθοδό της στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ώς επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Πρωτοπαππά- Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της 

Κύριε Πρόεδρε,

Με απόλυτη επίγνωση της θέσεως και του θεσμικού μου ρόλου ως δημότισσας και πολιτικού προσώπου, έναντι των κρισίμων καιρών που διερχόμαστε ως τοπική κοινωνία, έναντι μιας οδυνηρής πολιτικής και κοινωνικο-οικονομικής κρίσης με απροσδιόριστες συνέπειες για τον Δήμο και τους δημότες, προσέρχομαι για μία ακόμη φορά, ενώπιον των αντιπροσώπων του λαού του Δήμου μας.
Προσέρχομαι ενώπιον των εντολοδόχων της λαϊκής βούλησης που απαρτίζουν το Δημοτικό μας Συμβούλιο. Ένα κορυφαίο πολιτικό Σώμα.

Και προσέρχομαι όχι μόνο χάριν του σεβασμού μου προς αυτό, αλλά ειδικότερα σήμερα, χάριν της ανάγκης ενημερώσεώς του επί πολιτικών αποφάσεων των μελών του στα οποία συγκαταλέγομαι.
Με τις σκέψεις αυτές και τις αρχές που επιδιώκω να με διακρίνουν, σας ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο μας ως επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού υπό την επωνυμία «ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ/Δύναμη Δημιουργίας/με θέληση και γνώση».
Περί των λοιπών, στον κατάλληλο χρόνο.

Με την παράκληση η παρούσα μου να καταχωρισθεί στα πρακτικά του Συμβουλίου της σημερινής συνεδρίασης,

Λουτράκι
Με εκτίμηση,
Μ. Πρωτοπαππά
Δημ. Σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ