Καταιγιστική η πρωτοπόρος Κορινθος 06 συνέτριψε την ομάδα των Αγίων Θεοδωρων -ρεπορτάζ

81

Καταιγιστική και σ’ αυτό το παιγνιδι η πρωτοπόρος Κορινθος 06 συνέτριψε την ουραγό  της βαθμολογίας ομάδα των Αγίων Θεοδωρων με 6-0.

Το να αναλύσουμε το παιγνιδι αυτό δεν χρειάζεται αφού οι γηπεδούχοι συνέχισαν αυτό που κάνουν από την έναρξη του πρωταθληματος. Δηλαδή να παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο που συνδυάζεται με πολλά γκολ. Είναι τυχεροί όσοι παρακολουθούν τα παιγνίδια της Κορινθου 06, αφού βλέπουν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο με περιτεχνους συνδυασμούς και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δείχνουν σοβαρότητα, όπως έδειξαν και στο παιγνίδι αυτό.

Έξι γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Καπλατζη στο 44′  (απεκρουσε ο νεαρός τερματοφυλακας Μεταξάς) , περιτεχνους συνδυασμούς συνεθεσαν το παζλ του αγώνα.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο νεαποκτηθεις πορτογαλος επιθετικός Κάρλος Ντιαλοσο, ο οποίος ήταν πάντα μέσα στις φάσεις έκλεισε δε και το σκορ του αγώνα στο 78′. Αναμένεται σήμερα η αύριο και η απόκτηση του νεαρού ακραιου αμυντικου Τσακα από ομάδα της Σαντορίνης ο οποίος αγωνιζοταν στον Πανκαμαριακο, ενώ είχε και ένα σύντομο περασμα και από τον ΑΟΛ.

Ετσι πανοπλη και χωρίς προβλήματα  ( πλην του τραυματία Δ.Μαυρελη ), θα πάει το προσεχές Σάββατο στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 17ης αγωνιστικής του πρωταθληματος κόντρα στον ΑΟ Λουτράκι.

Έξι διαφορετικοί παίκτες χριστηκαν σκόρερ στο παιγνίδι απόδειξη του πλουραλισμου που έχουν οι παίκτες του Τάσου Περρα. Στο 11′ ο Μαγγινας το 1-0, στο 12′ ο Καπλατζης το 2-0, στο 20′ ο Καμπιωτης το 3-0, στο 52′ ο Τσατσοπουλος το 4-0, στο 58′ ο Τζανετος το 5-0 ενώ το σκορ έκλεισε όπως είπαμε ο Κάρλος στο 78′ για το τελικό 6-0. Για τους Αγιους Θεοδωρους που αποτελείται από νεαρά παιδιά η τελευταία θέση τα λέει όλα, αφού έμεινε πολύ πίσω και μόνο με…θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Παντελής Χονδροπουλος με ΒΟΗΘΟΥΣ τους Παπαγεωργοπουλο και Τσολακη Α, χωρίς προβλήματα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06-Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης (60′ Δημητριαδης ),Μαγγινας, Τριμπονιας (46’Οικονόμου ), Βασιλαρης  (60′ Μυργιωτης ), Τζανετος, Καμπιωτης  (46′ Κάρλος ), Στασινοπουλος, Καπλατζης, Τσατσοπουλος.

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ :Μεταξάς, Φραγκος Ν. Βλαχοδημος, Δημητρίου  (46′ Μαρουδας ), Τσιλης, Γκιοκας, Δημας  (60′ Φραγκος Μ.), Μουκας  (56′ Μουλλα, Μπαστουνης  (74′ Δριτσας Α. ), Λημνιωτης, Γκοτζιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ